Jakie ćwiczenia polecasz? bo sama nie wiem co można a czego nie
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuśki
.. Też wam się tak nic nie chce?? Leń do potęgi.... A dodatkowo pogoda nie zachęca, sama zmuszam się żeby chociaż po pieczywo wyjść do sklepu [emoji14] inaczej cały dzień bym przeleżała
Aaa i używacie już czegoś na rozstępy?? Mimo że brzuszka, np. u mnie jeszcze nie widać
Wydaje mi się ze nie ma reguły ze urodzilas jedno wcześniej to drugie tak samo. Każda ciaza jest innaDziewczyny ktore biora luteine czy tez duphaston czy lekarz mowil wam do kiedy tzn di ktorego tygodbia musicie je brac czy to jest tak ze do konca ciazy sie je zazywa?
Bo ja przy corce bralam na poczatku do II trymestru i przed porodem bo skurcze sie zaczely w 32tyg do 35 bo wtedy urodzilam
I teraz sie zastanawiam czy jak urodzilam pierwsze dziecko szybciej to czy drugie tez urodzi sie przed czasem?