reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja wlasnie mam cos niecos sadelka na brzuszku dlatego jestem ciekawa jak to bedzie wygladalo...
Ahh temat wyprawki normalnie masakra nie mam zupelnie nic jesli bylaby dziewczynka to dostalabym pelna wyprawke bo po mojej corci jakies ubranka sa na strychu u ciotki no i kokezanki rodzily coreczki wiec ubran mialabym multum. A do chlopczyka niestety wszystko musialabym kupic. Mam nadzieje ze na genetycznym bedzie juz wiadomo kto u mnie mieszka... A teraz chce sie rozejrzec za porzadnym laktatorem moze ktos cos doradzi?

reklama
Temat wyprawki też zaczyna zaprzątać moje myśli[emoji1] co myślicie o tej skompletowanej przez mameginekolog?
Link do: Nicole Sochacki-Wójcicka. Ekspert Mamissimy
Mamy z doświadczeniem dodałybyście coś jeszcze?:)
Wyprawka jest na samym dole artykułu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Każda młoda mama musi popełnić błędy przy kompletowaniu pierwszej wyprawki [emoji23] to jest nieuniknione :) wybór na rynku jest tak ogromny, ze kupuje się dużo zbędnych rzeczy. A druga sprawa: to co jednej wydaje się podstawa wyprawki innej mamie kompletnie się nie przydało :) np przewijak ma łóżeczko. Dla mnie przez pierwsze pół roku rzecz niezbędna, a wiele mam w ogóle z nich nie korzysta :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Mamuśki
.. Też wam się tak nic nie chce?? Leń do potęgi.... A dodatkowo pogoda nie zachęca, sama zmuszam się żeby chociaż po pieczywo wyjść do sklepu [emoji14] inaczej cały dzień bym przeleżała :D

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuśki
.. Też wam się tak nic nie chce?? Leń do potęgi.... A dodatkowo pogoda nie zachęca, sama zmuszam się żeby chociaż po pieczywo wyjść do sklepu [emoji14] inaczej cały dzień bym przeleżała :D

Też tak mam ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mamuśki

Mi już minęła faza ciągłej senności. Zauważyłam, że odkąd wróciłam do uprawiania sportu to czuję się dużo lepiej:) mdłości są też rzadsze:) nie ćwiczę na siłowni jak kiedys ale chodzę regularnie na basen, polecam:) i jakieś delikatne ćwiczenia w domu

34bwyx8dp7yhbyyn.png

Do góry