reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
U mnie też w pierwszej ciąży przez brzuch i tak szczerze pierwszy raz słyszę, że ktoś robi dowcipnie :D

U mnie słonko wychodzi, po południu idziemy na dzieciowe spotkanko także dzień będzie na pewno przyjemny :)

Iśka dzieki, Syn dalej w gipsie, trzeba mu uslugiwac I nosic do kibla a on juz 20kg! A kibel po schodach do gory, ciezko, ale jakis trzeba sobie radzic. Wlasnie jedziemy di szpitala z nim na kontrole
Oby było wszystko dobrze, trzymam kciuki!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

A ja tak napisze troche z innej beczki. Własnie rozpisałam sobie wstepna wyprawke dla dzidzi i powiem Wam, ze jestem przerazona haha (juz zapomniałam ile to trzeba)....Tez sie zaczełam rozgladac za wózkami i masakra, no masakra jakas jest [emoji14] Najbardziej mi sie podobaja te, na ktore nie moge sobie pozwolic, jak to w zyciu bywa:p
Chociaz pamietam jak byłam w ciazy z Lena, to dziewczyny na forum ciagle powtarzały, ze lepiej kupic dobry wózek a uzywany po jakims jednym dziecku (jesli jest w dobrym stanie), niz nowy a nie zadowalajacy....ale nie wiem, poki co chce nowy wózek:p
Ja jeszcze niewiem ale chyba skłaniam się ku uzywanemu w dobrym stanie...

hchy43r8h8l5x99d.png

No dużo tego :D ale ja już nie mogę się doczekać, aż zacznę kompletować wyprawkę :) Za tydzień w piątek mam usg genetyczne i jak będzie wszystko ok (a musi być ok!!!) to powoli zacznę kupować. Najpierw neutralne fasony i tkaniny, a później dokupie pod płeć :)

Co do wózków to na początek mam mutsy transporter po synu, z którego byłam bardzo, ale to bardzo zadowolona. I później spacerówka (składa się razem ze stelażem) będzie jeździła w aucie, a na co dzień kupię spacerówkę snap 4 :)

Wózek to bardzo ważny zakup i lepiej dobrze go przemyśleć, bo będziemy korzystać z tych gadżetów codziennie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja niedługo zacznę kupować butelki, smoczki, pampersy... Z ciuszkami będę czekała do poznania płci bo jeśli chłopiec to nie ma sensu kupować bo po synu mam kilka worow ciuchów :D wiadomo że coś tam dokupić trzeba. A jak dZiewczynka to będę już brała typowo dziewczęce :)
Ah... :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja co lepsze ubranka posprzedawałam, albo porozdawalam. Zarzekałam się, ze drugie dziecko to dopiero jak starszak będzie miał 6-7lat [emoji23] ale co zrobić jak instynkt macierzyński odezwał się na nowo znacznie wcześniej :p tego nie przewidziałam :) także mam prawie wszystko do kupienia oprócz wózka, łóżeczka (tylko nowy materac) i krzesełka do karmienia, które będzie również służyło za leżaczek (rozkłada się jak leżaczek i ma dodatkowo wkładkę niemowlęca).

Moja siostra cioteczna teraz urodziła i jak patrzę na jej synka to już nie mogę się doczekać listopada [emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry