reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Byłam w lidlu i kupiłam dwie koszulki ciążowe.. bardzo dziwne bo nie było tych topów i legginsow. Jedynie te koszulki i sukienki no i wiadomo ubranka niemowlęce, ale poki co nie jestem zainteresowana.
Jeszcze chodzę s zwykłych ciuchach, bo spodnie mają nizszy stan, więc krąglosc brzuszka nie przeszkadza :) Dziwię sie ze na tym etapie 4 ciaza a spokojnie mogłabym ciąze ukryc, bo nie jest jakos bardzo widoczna, jedynie cos jak 'przejedzony brzuszek' ;) Zakupy zrobiłam bo rzadko w lidlu są ciazowe ubrania, max kilka razy w roku. W zeszlym roku chyba dwa razy jesli sie nie mylę.

oar89n7312bz9t17.png

reklama
U mnie też Jan, a jeśli dziewczynka to nie mam pojęcia. Pierwsze trzy lata będziemy w Polsce a pózniej przeprowadzka do Niemiec. Chciałabym, żeby imię pisało się tak samo w obydwu językach;) niestety wybór jest kiepski:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez mnie to nie cieszy [emoji23] ja miałam w klasie łącznie ze mną 6 Kasiek!
Jeszcze podoba mi się Ewa, ale raczej zostanie Agata :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też podoba się Basia. Nie chciałam nigdy dać dziecku takiego bardzo popularnego imienia, ale też nie jakieś wymyślne. A może będzie chłopczyk :) hahah.. A Ewa piękne moja mama:)

reklama
Basia bardzo ładnie :) dla mnie tylko oficjalna wersja Barbara jest za długa. Ale imię samo w sobie bardzo urokliwe, dziewczęce i ładne po prostu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry