Mimi2330
Fanka BB :)
Hehe może za wcześnie na krzykiAle u nas dziś był młyn na porodówce, bo czekaliśmy do rejestracji na te badania i 3 kobiety przyjechały rodziićAle krzyków żadnych nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe może za wcześnie na krzykiAle u nas dziś był młyn na porodówce, bo czekaliśmy do rejestracji na te badania i 3 kobiety przyjechały rodziićAle krzyków żadnych nie było
Jak robisz ten kompot z suszonych śliwek?Na zaparcia dobre są suszone owoce, zwłaszcza kompoty na nich, jogurty, kefiry i maślanki, owoce oraz warzywa, mniejsza ilość słodyczy w tym czekolady, zwiększenie płynów do picia (zwłaszcza wody mineralnej) oraz spacery, ogólnie więcej ruchu, ja to wszystko stosuje u swojej 3 letniej córki bo też czasem miewa zaparcia. A najbardziej pomaga jest kompot z suszonych śliwek, mandarynki i kefir.
śliwki zalewam na noc zimna woda, później jak jest mało wody to dolewam jej jeszcze, a że córka lubi cynamon i goździki to tez dodaje (zamiast cukru dodaje miód) gotuje około 25 minut. Ale w sumie to zawsze tak na oko wszystkiego dodaje.Jak robisz ten kompot z suszonych śliwek?
Gin powiedział że będzie można już coś pogdybac :-) zobaczymyAntonina Super! Moje maleństwo nic a nic się nie pokazało na prenatalnym w sprawie płci. Tak się ukrywało! A są tu dziewczyny, które na prenatalnych poznały płeć maluszka? U mnie dopiero 12 tydz to jeszcze za wcześnie.
Super
My już po :-) dzidzia ma prawie 3cm a pomiar odpowiada wiekowi ciąży :-) dzidzia spała, nie ruszala się a szkoda :-) serduszko pięknie biło, tętno ok. Następna wizyta to te prenatalne i być może zgadywanie płci :-)