reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witam się po świętach :)
myślałam, że będę miała dużooo do nadrabiania, a tu proszę..
Gratuluję udanych wizyt!
@Antonia2016 toż to takie mały człowieczek :) i śpioszek! Nie chciał mamie pofikać w brzuszku :)

Ja się do Lidla najszybciej wybiorę w czwartek, więc wątpię, żeby cokolwiek zostało :(
brzuszka jeszcze nie mam, więc mam trochę czasu :)

Dzisiaj rano myślałam, że mdłości przeszły. Byłam na badaniu krwi, ale jak wróciłam wzięłam hormony na tarczycę, godzinę wytrzymałam i wymioty zaliczyłam.. Jeszcze może tylko dwa tygodnie :)
Ja wizytę mam w poniedziałek, a później w środę prenatalne :)

Ja mam cicha nadzieje, ze może jutro zrobi mi prenatalne... tylko, ze to dodatkowa kasa, wiec zaprosi pewnie za dwa tygodnie [emoji45][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Teraz będzie emocjonujący czas usg genetycznych :) :)

Tez mam mdłości. Słabe to słabe, ale są. A był już spokój przez dłuższy czas.

Mamy chyba imiona dla dzieci ;)
Dziewczynka wiadomo, ze Agatka od początku. Dla syna mąż chce Janka. Jan co prawda jest na 3 miejscu popularności i mówiłam, ze skreślam wszystkie z pierwszej 10 [emoji23] ale urzekło mnie to imię i nie chce już żadnego innego :)
Czekamy wiec na Agatke lub na Janka :)

Właśnie Agatka wydawało mi się takie rzadkie :p
Wybraliśmy je już w pierwszej ciąży i już przywykliśmy, ze córka to Agata ;)

1492534048-aaaaaa.jpeg

Leginsy z Lidla super!

f2w3s65gmns13fyt.png

reklama
Do góry