reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Majeczka85 nie wiem czy można kwas chlebowy w ciąży, ale jest takie piwo Bavaria 0%, które smakuje jak piwo. Piłam w tamtej ciąży i w tej jedno. Na pewno można je kupić w Carrefourze na Kolumny, ale chyba w każdym monopolowym są. Bardzo smaczne :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja właśnie przewróciłam się w wannie. Jezu nie wiem jak tak to się stało nie wiem czy dobrze ze upadła zoladkiem na bok wanny a nie brzuchem. Dużego bólu nie było ale co najadlam się strachu to moje :(

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj to się strachu najadłas :( dobrze, ze tylko na tym się skończyło.

Ja już jestem przeżarta, a święta dopiero startują.

oar8qqmz4qvif6xe.png

Z "alkoholi" też piłam bavarie i Warke 0%. Żadnych innych bo zawierają minimalne ale zawsze procenty.
Nie wiem jak z kwasem chlebowym ale przeczytaj sklad

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Wesolych swiat dziewczyny!! Ja sie przeziebilam i w ogole mam jakiegos dola...nic mi sie nie chce (prucz jedzenia bo to robie naokraglo) caly dzien dzis leze w łóżku... buuu oby jutro byl lepszy dzien

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry