reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Wesołych Świąt mamuśki! Przede wszystkim zdrowia dla naszych fasolek a reszta się ułoży. Bezkonserwantów ja też jak otworzyłam lodówkę i poczułam zapach białej kiełbasy to aż mnie odrzuciło i źle było:)miłego dnia:)

Mnie tez od kiełbasy strasznie odrzuca! Fuuuj, na sama myśl...

f2w3s65gmns13fyt.png

reklama
Hej!

W nocy obudziłam sie spanikowana, bo cycki przestały mnie bolec, ale od rana już ok. Jestem mega zmęczona, a nic nie robię.

@Iska90 kurcze szkoda telefonu, a jak trzeba kupić nowy to trzeba.

Chyba żołądek mi się skurczył, bo zjem polowe porcji i już jestem pełna. A oczy by jeszcze jadły [emoji23]

Wesołych Świat Kochane! Następne będą już naszymi małymi kurczaczkami [emoji171][emoji169][emoji170][emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też mam ten balsam Palmers i pachnie masłem kakaowym. Bardzo pozytywne opinie ma, zobaczymy jak zadziała:)

Tez go mam i jestem bardzo zadowolona [emoji4]

Mamuśki radosnych, spokojnych i zdrowych Świat i mimo prognoz duuuuzo słońca [emoji274]
[emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214][emoji214]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wesołych Świąt dziewczyny

Ja też mam balsam Palmers i bio oil dodatkowo.
Też dopiero teraz zrobilam się wrażliwa na zapachy i pierwszy raz w ciąży mam smaki. Wczoraj w sklepie nie mogłam przejść obojętnie i mrożony bób i ogórki małosolne wylądowały w koszyku a potem w domu szybko w moim brzuchu :-)

Spokojnych i rodzinnych świąt, niech te dni miną w cudownej atmosferze!

U mnie chyba zniknęły już wszystkie objawy, zostało jedynie lekkie zmęczenie, wizyta za 9 dni, już się nie mogę doczekać i zastanawiam się czy wszystko dobrze u fasolindy :)

Niczym się nie smaruję, większość specyfików jest chyba od drugiego trymestru, ostatnio często zapominałam o wcieraniu a nic mi nie wyszło więc może teraz będzie podobnie ;)

reklama
Dziś mam gości, a mój luby kupił mi kwas chlebowy by nie było mi smutno w obliczu znajomych którzy będą spożywać procenty. Nie mam ciśnienia na udawane procenty ale tak się zastanawiam czy nam wolno owy kwas chlebowy?? Jak myślicie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry