reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

No ja właśnie miałam tydzień temu krwawienie ale lekarz powiedział że jeśli nie ma skrzepów to jeszcze o niczym nie świadczy. Ja już wiariuje. Mąż mi mówi że w końcu wyląduje w wariatkowie jak się nie uspokoje. ;)
A to była taka prawdziwa krew?
Ja jak miałam plamienie to takie różowe

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ewelina nie masz żadnych objawów?? Myślałam że jestem jedyna. Aż się zaczynam martwić tym ustaniem objawów
Mam ale poprosty przestalam panicznie ich wyszukiwac .... poprostu odkad zobaczylam zdrowa dzidzie jestem spokojna... objawow wiekszych nie mam... czasem cos zakluje... jedyne co to piersi jak balony i cale obolale. No i brzuch wyskoczyl to jest ok :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@oleczka_1987 a ktory masz tydzień?
Ja tez mam słabsze objawy, tzn mialam przez kilka dni słabsze, bo prawie mi mdłości calkiem odeszły, a wczoraj wieczorem znów przyszły... Ale tylko na jeden dzien, bo dziś jest znowu dobrze.
Też jestem po jednym poronieniu, tylko ja nie wierzę w to, ze dopoki nie ma krwi to jest ok. W poprzedniej ciąży bylam na luteinie i z martwym zarodkiem niczego nieświadoma przechodziłam przez 2-3 tygodnie, organizm w zaden sposob sie go nie próbował pozbyć, więc dla mnie brak krwi nie jest zadnym pocieszeniem. Co prawda brzuch mnie nie boli, czasem jedynie go czuje, a w tej poprzedniej ciąży zdecydowanie częściej pobolewał. Czulam tez wtedy jakis dziwny nieokreślony strach, chyba intuicja mi cos podpowiadała. Teraz czuje sie i lepiej i jakos mniej zestresowana, moze więc warto jej zaufać :)
Aleee mimo wszystko strach pozostanie. Dzis jestem w pracy do 20:30, wiec skupiam sie na innych rzeczach a jutro wstane i o 10 ruszam na poszukiwania mego lekarza w czeluściach szpitala (bo nie jest to ustalona wizyta, kazal żebym go znalazla w szpitalu tego dnia i mi zrobi USG , zebym byla w swieta spokojna jak on to określił).

Aha, no i mnie też mąż mówi, że wyląduję w wariatkowie, a ja sie wkurzam bo w ogole nie czuje od niego empatii! Z drugiej strony, gdyby mu sie ten strach udzielił i oboje bysmy sie tak zachowywali to dopiero by była jazda. Dobrze ze jedna osoba myśli trzeźwo w tym związku :D

@Mimi2330 wygląda smakowicie, smacznego życzę!

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@iśka90 to dalad mi do myslenia bo ja ciagle na progesteronie lece... ale postaram sie negatywnie nie nastawiac

Dziewczyny od 18.04 moda ciążowa w lidlu :)

m3sxskjo6qsoarci.png
Przepraszam, nie miałam na celu straszenia żadnej z nas :*
Ja też na progesteronie jadę, staram się myśleć pozytywnie :D

Ja się będę musiała za jakimiś kieckami rozejrzeć, w maju komunia, w czerwcu druga komunia i wesele... :D

reklama
wybiorę sie do lidla tego 18 ;) dobrze ze mij M ma na drugą zmianę, to z rana pojadę. Mam nadzieję że ciężarne się tam nie stratują ;)

oar89n7312bz9t17.png

Do góry