Emsi*
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! No mi niestety w boczki poszłobrzuszka dużego nie mam, ale właśnie jak pisałyście rozlazła ta figura się robizobaczymy
U mnie tak samo. W pierwszej ciąży piłeczka a teraz w boczki idzie, mimo iż taka sama waga startowa. Do tego pryszcze .... Eh wszędzie masakra. W pierwszej ciąży nic a teraz wysyp i nie wiem jak sobie z tym radzić ... przecież prawie nic nie można :/
Boli Was glowa? Bo mi dzisiaj peka i niewiem czy to ze zmeczenia czy braku snu czy poprostu cisnienie
Mnie tez dziś boli głowa ... w zeszła sobotę tez mnie bolała :/ bierzesz coś ?
Dziewczyny, jak myslicie, jesli chodzi o pragnienie syna to czy to jest pragnienie kobiety plynace z niej samej czy tez podyktowane checia zadowolenia meza, rodziny, przekazania nazwiska dalej? Ja w pierwszej ciazy osobiscie nie mialam preferencji tak sama z siebie, chcialam po prostu zdrowe dziecko jednak mialam nadzieje, ze to bedzie syn bo wiedzialam jak bardzo moj maz pragnie syna. Teraz mysle sobie, ok jest juz syn to teraz chce corke. Parka jest najbardziej spolecznie porzadana i tak naprawde tylko wtedy kiedy masz parke otoczenie da Ci spokoj i nie bedzie dopytywac, ok to kiedy braciszek/siostrzyczka? Moja kolezanka z mezem na chrzcie mlodszej corki uslyszala jak kolega (ojciec osławionej parki)mowil do jej meza, ok chlopie, wszystko fajnie ale kiedy wreszcie tego syna zrobisz? Jak masz problem to ja ci moge pomoc. Masz deie corki to zle, bo maz pewnie nieszczesliwy, mas dwoch synow to fatalnie, na stare lata sama zostaniesz etc
Ja tez chciałam syna, bo mąż bardzo chciał. Teraz chce zdrowe ... ale fajnie by było jakby była dziewczynka, na pewno bym zadbała o to, żebyśmy były blisko ... coś czego ja nie mam ze swoją mamą.
Inka, spoleczenstwie nigdy nie dogodzisz ale fajnie miec i syna i córkę, bo wiadomo ze wtedy taka rodzina moze czuc się.. pelna? Moze dlatego mając dwie corki, rodziny dążą dalej i liczą, ze sie trafi w końcu siurek, znam właśnie takie małżeństwo, gdzie mąż twierdził, ze dopoki syna nie trafi będzie strzelał, no i udalo sie za trzecim razem
Z drugiej strony to przecież córeczki czesto bywają ulubienicami tatusiów i chyba to, ze facet pragnie miec syna to tylko kwestia indywidualna danej osoby.
Ja biere jak leci, byle zdrowe, ale podświadomie mysle jednak o córeczce
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
U moich znajomych syn za czwartym razem ... ale jest [emoji4]
Przy pierwszym dziecku chciałam chłopca a mój D. córeczkę, teraz oboje chcemy dziewczynki więc może zdwojone siły zrobią swoje ja osobiście jestem praktycznie przekonana o tym, że będzie córa, nawet już przejrzałam księgę imion ale tylko żeńską część [emoji23]
Nadal mnie męczy przeziębienie, głowa boli podwójnie a tu nic nie można brać :/ zjadłam rosołek i znów leżę w łóżku
Zdrówka !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom