reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Boli Was glowa? Bo mi dzisiaj peka i niewiem czy to ze zmeczenia czy braku snu czy poprostu cisnienie
Praktycznie nie ma takiego dnia zeby mnie glowa nie bolala :(

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Cześć :)
U mnie dzisiaj podwójne rzyganko :) suuuper
Ale mdłości nie są aż tak dokuczliwe..
Kurcze dziewczyny wy juz troche kupujecie, ja nic a nic..
Nie mam jakos ochoty na zakupy.. Mam nadzieję, że wraz z tym magicznym 12tyg mdlosci przejda:)

Boli Was glowa? Bo mi dzisiaj peka i niewiem czy to ze zmeczenia czy braku snu czy poprostu cisnienie
Mnie tez dzisiaj rano bolala, ale przeszlo.

Mycha to kazdemu przepowiada chlopaka haha :D

Mnie glowa nie boli, mdłości zdecydowanie mniejsze od jakichś dwóch dni, ból piersi pozostal. W nocy czulam delikatnie brzuch, ale ja nie potrafie rozpoznać czy to więzadła czy cus w macicy. Mam nadzieję, ze jednak wszystko ok.. :)

Sernik na zimno, fajna sprawa! narobilyscie mi ochoty, a ja dzis w pracy caaaly dzien. Ale moze jutro zrobie. Ja lubię robic na biszkopcie upieczonym przeze mnie, bo nie wyszukuje wtedy tych herbatniczkow, ale pewnie nie bedzie mi sie chcialo go piec i pojde na łatwiznę z gotowymi herbatnikami :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
U mnie dzisiaj podwójne rzyganko :) suuuper
Ale mdłości nie są aż tak dokuczliwe..
Kurcze dziewczyny wy juz troche kupujecie, ja nic a nic..
Nie mam jakos ochoty na zakupy.. Mam nadzieję, że wraz z tym magicznym 12tyg mdlosci przejda:)

Mnie tez dzisiaj rano bolala, ale przeszlo.
Ja nic nie kupuje czekam przynajmniej do prenatalnych [emoji5] boje się ze się pospiesze i zapesze [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

A ja się przechwaliłam, że już dobrze się czuję. Dzisiaj znowu trochę mnie mdli, trochę słabo i taka sobie cały dzień jestem. A już myślałam, że to za mną! Macie jakieś wstręty? Dla mnie pieczarki surowe/gotowane tak strasznie odpadają, że jak w sklepie zobaczyłam to jakby zdechlego kota ktoś położył!
U nas dzisiaj gulasz, ale gotuję na raty bo mi śmierdzi [emoji14]

Poza tym dzisiaj jakiś taki fajny sen miałam, że obudziłam się z przeświadczeniem, że wszystko jest dobrze i że będzie chłopak :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Dziewczyny, jak myslicie, jesli chodzi o pragnienie syna to czy to jest pragnienie kobiety plynace z niej samej czy tez podyktowane checia zadowolenia meza, rodziny, przekazania nazwiska dalej? Ja w pierwszej ciazy osobiscie nie mialam preferencji tak sama z siebie, chcialam po prostu zdrowe dziecko jednak mialam nadzieje, ze to bedzie syn bo wiedzialam jak bardzo moj maz pragnie syna. Teraz mysle sobie, ok jest juz syn to teraz chce corke. Parka jest najbardziej spolecznie porzadana i tak naprawde tylko wtedy kiedy masz parke otoczenie da Ci spokoj i nie bedzie dopytywac, ok to kiedy braciszek/siostrzyczka? Moja kolezanka z mezem na chrzcie mlodszej corki uslyszala jak kolega (ojciec osławionej parki)mowil do jej meza, ok chlopie, wszystko fajnie ale kiedy wreszcie tego syna zrobisz? Jak masz problem to ja ci moge pomoc. Masz deie corki to zle, bo maz pewnie nieszczesliwy, mas dwoch synow to fatalnie, na stare lata sama zostaniesz etc
Inka, spoleczenstwie nigdy nie dogodzisz :D ale fajnie miec i syna i córkę, bo wiadomo ze wtedy taka rodzina moze czuc się.. pelna? Moze dlatego mając dwie corki, rodziny dążą dalej i liczą, ze sie trafi w końcu siurek, znam właśnie takie małżeństwo, gdzie mąż twierdził, ze dopoki syna nie trafi będzie strzelał, no i udalo sie za trzecim razem :D
Z drugiej strony to przecież córeczki czesto bywają ulubienicami tatusiów i chyba to, ze facet pragnie miec syna to tylko kwestia indywidualna danej osoby.

Ja biere jak leci, byle zdrowe, ale podświadomie mysle jednak o córeczce :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry