reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cudownie!!!!!!! :) :) :) Piękny Misiaczek :D
Obym miała równie dobre wiadomości....

Myślimy pozytywnie grzecznie czekamy do wizyty :)

Super! Nie ma to jak w domu :)
To miła niespodzianka na weekend[emoji5] Cieszę się razem z Tobą!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

reklama
MarMo gratulacje, pieknie widac dzidzie :) chyba to sa nogi na dole? I raczki widac
Dzis jest 10t0d I powiem wam, ze z lodowki przestalo smierdziec [emoji23] tzn. Czuc zapach ale nie przeszkadza mi on. Apetyt zaczyna mi wracac :) mam ochote na rybki :)
Czy wy w nocy sie tez tak pocicie, nie jest goraco ale jak przy chorobur, oblewa mnie pot, ze mam mokra koszulke! Juz drugi dzien tak, chyba ma to zwiazek ze zmiana hormonow? Zazwyczaj tak mialam.jak.okres mi sie zblizal. Po za tym prawie w ogole nie mam bolow, ciagniec brzucha.

MarMo gratulacje, pieknie widac dzidzie :) chyba to sa nogi na dole? I raczki widac
Dzis jest 10t0d I powiem wam, ze z lodowki przestalo smierdziec [emoji23] tzn. Czuc zapach ale nie przeszkadza mi on. Apetyt zaczyna mi wracac :) mam ochote na rybki :)
Czy wy w nocy sie tez tak pocicie, nie jest goraco ale jak przy chorobur, oblewa mnie pot, ze mam mokra koszulke! Juz drugi dzien tak, chyba ma to zwiazek ze zmiana hormonow? Zazwyczaj tak mialam.jak.okres mi sie zblizal. Po za tym prawie w ogole nie mam bolow, ciagniec brzucha.
Mycha07 mam dokładnie tak samo 10t0d :) ja się czuję już bardzo dobrze i dlatego się trochę denerwuję :) tzn dalej pobolewaja mnie piersi przy dotyku, ale brzuch w sumie już ok :) i w nocy mam tak samo! Zrzucalam wprawdzie na pogodę, bo u nas w nocy 20 stopni i nawet z otwartym balkonem gorąco strasznie :) Ale mój mąż tak nie ma, więc może faktycznie hormony!

p19uskjojbeqaxq5.png

Ja postanowiłam się w tej ciąży szanować ze względu na mój wiek i poronienia i napisałam dzisiaj do dyrektora żeby mnie zwolnił z obowiązków ochronnych i przechodzenia przez bramkę do wykrywania metali[emoji5] Zobaczymy jak zareaguje[emoji14]

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

reklama
Do góry