reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katja trzymamy kciuki [emoji6]

@Antonia2016 jeszcze troszeczkę i będzie lepiej ... ja ostatnio z łóżka wstać nie mogę taka niemoc .... dzięki Bogu już weekend , jeszcze tylko kilka godzin [emoji4]
A Ty odpoczywaj kochana ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie mogę dziś leżeć, mam imprezę urodzinową w domu i na wieczór zjeżdżają się goście, z noclegiem. Nie wiem jak to przetrwam :( miałam to odwołać ale stwierdziłam że może rozrywka dobrze mi zrobi i teraz trochę żałuję

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Nie mogę dziś leżeć, mam imprezę urodzinową w domu i na wieczór zjeżdżają się goście, z noclegiem. Nie wiem jak to przetrwam :( miałam to odwołać ale stwierdziłam że może rozrywka dobrze mi zrobi i teraz trochę żałuję

xnw40tc7sy506vxn.png

Oj bido to faktycznie :/ a wiedza o ciąży ? Jeśli tak na pewno zrozumieją bez problemu. A może ktoś do pomocy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@MarMo no cóż :( ale z drugiej strony to dobrze, że tak długo bada pacjentki. Ja ostatnio u swojego byłam ponad pół godziny. I to była wizyta bez usg.

W skończonym 9 tc robią usg przez brzuch?

reklama
Do góry