reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja wstalam, lece dzieci odstawic do szkoly, dzis maja krocej lekcje, tylko do 12, bo od jutra maja 2tygodnie przerwy z okazji swiat. Juz sie ciesze... :/ ja zazwyczaj pracuje intensywnie w weekendy, wiec zaraz jak wrocr zabieram sie do roboty!

reklama
No to czekam przed gabinetem i co?? Opoznienie.... Dr zaczal przyjmowac o 8.00 pacjentka z 8.20 jeszcze nie weszla a ja mam na 8.40... Ja sie tu chyba wykoncze..
Moja ostatnio spoznila się 30min i kolejne 30min zanim zaczęła przyjmować.... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

@MarMo super wiadomości :) i jaka piękna fota :)
@inka.jestem wszystkiego najlepszego dla Was :) zrobiłaś mi taką ochotę na cupcake, że będę dzisiaj polowala po cukierniach!
Ja powinnam iść na wizytę dopiero 26.04, ale taką mam ochotę umówić się na poniedziałek, jeszcze przed wylotem do Polski, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok :) A poza tym chcę podejrzeć maleństwo, zobaczyć jakie jest duże i piękne <3

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
Wszystko super!! Serducho bije jak dzwon!!! Zobacz załącznik 801779

Cudownie!!!!!!! :) :) :) Piękny Misiaczek :D
Obym miała równie dobre wiadomości....

Super, gratulacje!!! :)

Ja mam stresa przed wtorkiem, juz sobie zdazylam nawkrecac, ze cos jest nie tak przez te kłucia wczorajsze, ech :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślimy pozytywnie grzecznie czekamy do wizyty :)

Wow, jaki sprzecior! Super !!

A ja wychodzę do domu w końcu [emoji173]️

f2w3s65gmns13fyt.png

Super! Nie ma to jak w domu :)

Do góry