reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia, zawsze tak jest :D jeszcze jak czlowiek sie spieszy to juz w ogole :D

Co macie na obiad dzisiaj? Szukam pomysłu na jakis obiad wege dzis, ale nie wiem co mi sie chce.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zupkę fasolowa

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
@Mycha07 ja nie mam pomyslu do sklepu mi sie nie chce isc a rybka jakos srednio do mnie przemawia... Od wczoraj jakies nabialy i banany mi tylko smakuja...
Ja wlasnie zbieram moce zeby jechac do sklepu, ale najpierw muszę wymyslic ten obiad :D
Ja za rybami nie przepadam, wiec niestety musze cos poza rybka wymyslic :D
Poki co mysle o kotletach sojowych, bo akurat mam w domu, ale jednak nie przemawiają do mnie na 100% :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a moje maleństwo też miało 1cm 2mm i mi powiedziała że to 6t i chyba 4 czy 5 d.... ;)
Mimi, to dziwne trochę, jak ja byłam na wizycie to moja miała 79mm i usg wyliczyło 6t5d (wg om był 6+6) :D

@ewelinanice, też miałam z prawego jajnika, z którego mi miesiąc przed ciążą wycieli dermoida. Śmiałam się, że szybko się zabrał do pracy ten jajnik :D

a jak poznają z którego? no chyba zostaje takie większe puste miejsce po tym pęcherzyku, który miał owulację. Przynajmniej ja tak sobie to tłumaczę.

reklama
Do góry