reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia, zawsze tak jest :D jeszcze jak czlowiek sie spieszy to juz w ogole :D

Co macie na obiad dzisiaj? Szukam pomysłu na jakis obiad wege dzis, ale nie wiem co mi sie chce.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zupkę fasolowa

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
@Mycha07 ja nie mam pomyslu do sklepu mi sie nie chce isc a rybka jakos srednio do mnie przemawia... Od wczoraj jakies nabialy i banany mi tylko smakuja...
Ja wlasnie zbieram moce zeby jechac do sklepu, ale najpierw muszę wymyslic ten obiad :D
Ja za rybami nie przepadam, wiec niestety musze cos poza rybka wymyslic :D
Poki co mysle o kotletach sojowych, bo akurat mam w domu, ale jednak nie przemawiają do mnie na 100% :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo a moje maleństwo też miało 1cm 2mm i mi powiedziała że to 6t i chyba 4 czy 5 d.... ;)
Mimi, to dziwne trochę, jak ja byłam na wizycie to moja miała 79mm i usg wyliczyło 6t5d (wg om był 6+6) :D

@ewelinanice, też miałam z prawego jajnika, z którego mi miesiąc przed ciążą wycieli dermoida. Śmiałam się, że szybko się zabrał do pracy ten jajnik :D

a jak poznają z którego? no chyba zostaje takie większe puste miejsce po tym pęcherzyku, który miał owulację. Przynajmniej ja tak sobie to tłumaczę.

reklama
Do góry