reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Kochane Mamy!!
Bardzo Wam wszystkim dziekuje za wszystkie pozytywne komentarze :)
Sprzet jest calkiem calkiem choc to luxmed :) zdjecie robilam jak juz wstalam z lezanki za co doktor na mnie burknal ze on mi zrobil juz zdjecia... I wydrukowal.... Ale ja oczywiscie szybkoscia ninja... Cyknelam bo nie moglam sie opanowac :)
Moj dr tak sie wystraszyl ze mialam usg dwa tygodnie temu ze nawet nie chcial mierzyc Malucha... Nie mowiac o sluchaniu serducha :)
Tak czy inaczej powiedzial ze wszystko dobrze ze serducho prawidlowo i ze nie widzi nic do zamartwiania :)
Oby do 25.04 bo wtedy genetyka :)
Ugs nadal dowcipe :)

reklama
A ma Ci chociaż kto pomóc w przygotowaniach?

hchy43r8h8l5x99d.png
Tak,mąż wziął wolne i pomaga. Nie jest źle, może się rozruszam i zapomnę że mnie mdli

xnw40tc7sy506vxn.png

A ja jade na wizytę. Wszystko przeciwko mnie. Zapomniałam parasolki i oczywiście rozpadał się deszcz. Musiałam wrócić do domu. Zepsuł ni się zamek w torebce, która się teraz nie zamyka. Równocześnie zepsuł mi się zamek w spódnicy i teraz ciagle mi spada :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja jade na wizytę. Wszystko przeciwko mnie. Zapomniałam parasolki i oczywiście rozpadał się deszcz. Musiałam wrócić do domu. Zepsuł ni się zamek w torebce, która się teraz nie zamyka. Równocześnie zepsuł mi się zamek w spódnicy i teraz ciagle mi spada :(

Na szczęście :)

reklama

Trzymam kciuki

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry