reklama
Danielkowa
Fanka BB :)
no koniecznie musimy zgłosic lekarzowi tą nadwagę
akpuroks
Mascarpone z cukrem pudrem? Bita śmietana też?Z serka mascarpone
Super! I jeszcze ten termin porodu gratuluje serdecznie
DokładnieJeśli nie ma się dystansu do takich spraw i nie potrafi uszanować zdania innych ... wiec szanujmy się kochane, bo mam nadzieje, ze tu razem jeszcze 'troszkę' posiedzimy [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć tak w ogóle
Kiepsko dzisiaj spałam. Podświadomie stresowałam się wizyta. Do 13 jeszcze tyle czasu...
Dziewczyny powodzenia dziś!!
Jeszcze pogoda paskudna
Anusiak1507
@MarMo napewno na wizycie bedzie wszystko ok trzymam kciuki
@ewelinanice powaznie pomelo? To do porodu na arbuzach mozesz skonczyc faktycznie nie za fajnie bo masz co dzwigac...
@inka.jestem piekne babeczki napewno smaczne ;-) sto lat dla synka chyba ze wolisz szto lat;-)
Ja wczoraj na kolacje zjadlam serek danio i to jeszcze dzwonilam zeby mi go kupic i w sumie dzisiaj nawet glodna nie jestem
Mdli mnie troszke ale chyba dlatego ze za szybko z lozka wstalam bo M zaspal i bylo bieganie po mieszkaniu...
Mloda sie obudzila wysmarkala pokaszlala i poszla spac spowrotem tak wiec dzisiaj bedzie miec wagary
A Wy jakie plany na tak paskudny piatek?
@ewelinanice powaznie pomelo? To do porodu na arbuzach mozesz skonczyc faktycznie nie za fajnie bo masz co dzwigac...
@inka.jestem piekne babeczki napewno smaczne ;-) sto lat dla synka chyba ze wolisz szto lat;-)
Ja wczoraj na kolacje zjadlam serek danio i to jeszcze dzwonilam zeby mi go kupic i w sumie dzisiaj nawet glodna nie jestem
Mdli mnie troszke ale chyba dlatego ze za szybko z lozka wstalam bo M zaspal i bylo bieganie po mieszkaniu...
Mloda sie obudzila wysmarkala pokaszlala i poszla spac spowrotem tak wiec dzisiaj bedzie miec wagary
A Wy jakie plany na tak paskudny piatek?
Anusiak1507
Antonia2016
Dopiero po świętach, od razu we wtorek :-) znów się licho czuje ehhJakie to były książki ? Ja miałam ogromny problem z kp i słaba pomoc w tym temacie. Mały wcześniak, niedotleniony i było bardzo ciężko, dużo walki i płaczu. Dlatego teraz bardzo mi zależy aby było inaczej i każda pomoc chętnie przyjmę [emoji4]
Już Cię miałam wywoływać. Dobrze, ze już lepiej. Kiedy następna wizyta ?
Super wiadomości [emoji4] gratuluje
@Carmen24l a Ty masz neta w polandii ? Żyjesz ? [emoji12]
reklama
Emsi*
@89Katja trzymamy kciuki [emoji6]
@Antonia2016 jeszcze troszeczkę i będzie lepiej ... ja ostatnio z łóżka wstać nie mogę taka niemoc .... dzięki Bogu już weekend , jeszcze tylko kilka godzin [emoji4]
A Ty odpoczywaj kochana ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Antonia2016 jeszcze troszeczkę i będzie lepiej ... ja ostatnio z łóżka wstać nie mogę taka niemoc .... dzięki Bogu już weekend , jeszcze tylko kilka godzin [emoji4]
A Ty odpoczywaj kochana ....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom