reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
no koniecznie musimy zgłosic lekarzowi tą nadwagę :-D

oar89n7312bz9t17.png

Super! I jeszcze ten termin porodu :) gratuluje serdecznie :)

Jeśli nie ma się dystansu do takich spraw i nie potrafi uszanować zdania innych ... wiec szanujmy się kochane, bo mam nadzieje, ze tu razem jeszcze 'troszkę' posiedzimy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie :)

Cześć tak w ogóle :)
Kiepsko dzisiaj spałam. Podświadomie stresowałam się wizyta. Do 13 jeszcze tyle czasu...

Dziewczyny powodzenia dziś!!

Jeszcze pogoda paskudna :(

@MarMo napewno na wizycie bedzie wszystko ok trzymam kciuki

@ewelinanice powaznie pomelo? To do porodu na arbuzach mozesz skonczyc faktycznie nie za fajnie bo masz co dzwigac...

@inka.jestem piekne babeczki napewno smaczne ;-) sto lat dla synka chyba ze wolisz szto lat;-)

Ja wczoraj na kolacje zjadlam serek danio i to jeszcze dzwonilam zeby mi go kupic i w sumie dzisiaj nawet glodna nie jestem
Mdli mnie troszke ale chyba dlatego ze za szybko z lozka wstalam bo M zaspal i bylo bieganie po mieszkaniu...
Mloda sie obudzila wysmarkala pokaszlala i poszla spac spowrotem tak wiec dzisiaj bedzie miec wagary

A Wy jakie plany na tak paskudny piatek?

Heej.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U mnie dzionek zapowiada się fajny. Słonko swieci. ..

Na 16.30 mam endokrynologa....

hchy43r8h8l5x99d.png

Jakie to były książki ? Ja miałam ogromny problem z kp i słaba pomoc w tym temacie. Mały wcześniak, niedotleniony i było bardzo ciężko, dużo walki i płaczu. Dlatego teraz bardzo mi zależy aby było inaczej i każda pomoc chętnie przyjmę [emoji4]

Już Cię miałam wywoływać. Dobrze, ze już lepiej. Kiedy następna wizyta ?

Super wiadomości [emoji4] gratuluje

@Carmen24l a Ty masz neta w polandii ? Żyjesz ? [emoji12]

Dopiero po świętach, od razu we wtorek :-) znów się licho czuje ehh :(

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@89Katja trzymamy kciuki [emoji6]

@Antonia2016 jeszcze troszeczkę i będzie lepiej ... ja ostatnio z łóżka wstać nie mogę taka niemoc .... dzięki Bogu już weekend , jeszcze tylko kilka godzin [emoji4]
A Ty odpoczywaj kochana ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry