reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
no koniecznie musimy zgłosic lekarzowi tą nadwagę :-D

oar89n7312bz9t17.png

Super! I jeszcze ten termin porodu :) gratuluje serdecznie :)

Jeśli nie ma się dystansu do takich spraw i nie potrafi uszanować zdania innych ... wiec szanujmy się kochane, bo mam nadzieje, ze tu razem jeszcze 'troszkę' posiedzimy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie :)

Cześć tak w ogóle :)
Kiepsko dzisiaj spałam. Podświadomie stresowałam się wizyta. Do 13 jeszcze tyle czasu...

Dziewczyny powodzenia dziś!!

Jeszcze pogoda paskudna :(

@MarMo napewno na wizycie bedzie wszystko ok trzymam kciuki

@ewelinanice powaznie pomelo? To do porodu na arbuzach mozesz skonczyc faktycznie nie za fajnie bo masz co dzwigac...

@inka.jestem piekne babeczki napewno smaczne ;-) sto lat dla synka chyba ze wolisz szto lat;-)

Ja wczoraj na kolacje zjadlam serek danio i to jeszcze dzwonilam zeby mi go kupic i w sumie dzisiaj nawet glodna nie jestem
Mdli mnie troszke ale chyba dlatego ze za szybko z lozka wstalam bo M zaspal i bylo bieganie po mieszkaniu...
Mloda sie obudzila wysmarkala pokaszlala i poszla spac spowrotem tak wiec dzisiaj bedzie miec wagary

A Wy jakie plany na tak paskudny piatek?

Heej.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U mnie dzionek zapowiada się fajny. Słonko swieci. ..

Na 16.30 mam endokrynologa....

hchy43r8h8l5x99d.png

Jakie to były książki ? Ja miałam ogromny problem z kp i słaba pomoc w tym temacie. Mały wcześniak, niedotleniony i było bardzo ciężko, dużo walki i płaczu. Dlatego teraz bardzo mi zależy aby było inaczej i każda pomoc chętnie przyjmę [emoji4]

Już Cię miałam wywoływać. Dobrze, ze już lepiej. Kiedy następna wizyta ?

Super wiadomości [emoji4] gratuluje

@Carmen24l a Ty masz neta w polandii ? Żyjesz ? [emoji12]

Dopiero po świętach, od razu we wtorek :-) znów się licho czuje ehh :(

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@89Katja trzymamy kciuki [emoji6]

@Antonia2016 jeszcze troszeczkę i będzie lepiej ... ja ostatnio z łóżka wstać nie mogę taka niemoc .... dzięki Bogu już weekend , jeszcze tylko kilka godzin [emoji4]
A Ty odpoczywaj kochana ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry