reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja juz po wizycie :) przepraszam że dopiero teraz sie odzywam ale musialam wstąpić po drodze do przyjaciolki ;) u nas wszystko dobrze :) serduszko pieknie bije :) maleństwo ma cale 4.3mm co odpowiada ciąży 6tyg1dzien :) termin na 29 listopad czyli na Moje urodziny :) jestem przeszczesliwa :D

reklama
20170406_204441~2.jpg

Załączniki

• 20170406_204441~2.jpg
    20170406_204441~2.jpg
    768,1 KB · Wyświetleń: 361
Ja wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie z zimowym dzieckiem jak je ubierac i wogole tetaz zastanawialam sie jaki rozmiar kombinezona bedzie dobry jednak dluga przerwa w rodzeniu dzieci nie jest fajna ;-)

Rzecz ktora najbardziej mnie stresuje to karmienie przy corci stracilam szybko pokarm ze wzgledu na jej pobyt w szpitalu wogole od samego poczatku byly problemy bo nie umiala ssac kapturki tez srednio pomagaly ahh moze tym razem bedzie lepiej.

Nawet porodu sie tak nie obawiam ;-)
1 corke karmilam.11 mcy druga tylko 4 bo jezdzilam na.studia a ona nie chciala ssac butelki i musialam ja calkowicie odstawic... beczalam jak dziecko ...ze jaka ze mnie niedobra mama..nie daje cycusia [emoji2]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@@marysia super wieści, oby tak dalej :)

Dobrze, że każda z was pisze, jak uważa w związku ze szczepieniamk. Dla mnie to cenne uwagi, każde, i za i przeciw.
Sama się nie mogę zdecydować.. Muszę jeszcze dużo poczytać, ale czuje, że to i tak będzie dla bardzo trudna decyzja.. Chyba nie jestem tak odważna, żeby zrezygnować ze wszystkich szczepień.
A moze odwagą jest szczepic?
Cóż za dylemety, tak ogromnie ważne:)

zgadzam się, dyskusje na te i inne tematy łaczą sie bardzo z emocjami i mogą skłócić najlepszych przyjaciół.

oar89n7312bz9t17.png

Jeśli nie ma się dystansu do takich spraw i nie potrafi uszanować zdania innych ... wiec szanujmy się kochane, bo mam nadzieje, ze tu razem jeszcze 'troszkę' posiedzimy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anusiak jesli bedziesz miala jakies pytania to pisz, bo moze bede akurat znala odpowiedz ;) Czytalam dwie ksiazki nt.kp po tym jak mialam duze problemy z wykarmieniem najstarszego syna. Pozniej dwojkę mlodszych karmilam troche ponad dwa lata.
Warto juz w szpitalu zawołac polozna ktora zajmuje się pomocą przy karmieniu. Zwykle sa to bardzo mile panie choc sa wyjatki jak wszedzie ;)

oar89n7312bz9t17.png

Jakie to były książki ? Ja miałam ogromny problem z kp i słaba pomoc w tym temacie. Mały wcześniak, niedotleniony i było bardzo ciężko, dużo walki i płaczu. Dlatego teraz bardzo mi zależy aby było inaczej i każda pomoc chętnie przyjmę [emoji4]

Biedna :( u mnie chyba najgorsze za mną, już ciut lepiej. Który masz tc?

xnw40tc7sy506vxn.png

Już Cię miałam wywoływać. Dobrze, ze już lepiej. Kiedy następna wizyta ?

Ja juz po wizycie :) przepraszam że dopiero teraz sie odzywam ale musialam wstąpić po drodze do przyjaciolki ;) u nas wszystko dobrze :) serduszko pieknie bije :) maleństwo ma cale 4.3mm co odpowiada ciąży 6tyg1dzien :) termin na 29 listopad czyli na Moje urodziny :) jestem przeszczesliwa :D

Super wiadomości [emoji4] gratuluje

@Carmen24l a Ty masz neta w polandii ? Żyjesz ? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry