reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja juz po wizycie :) przepraszam że dopiero teraz sie odzywam ale musialam wstąpić po drodze do przyjaciolki ;) u nas wszystko dobrze :) serduszko pieknie bije :) maleństwo ma cale 4.3mm co odpowiada ciąży 6tyg1dzien :) termin na 29 listopad czyli na Moje urodziny :) jestem przeszczesliwa :D

reklama
20170406_204441~2.jpg

Załączniki

• 20170406_204441~2.jpg
    20170406_204441~2.jpg
    768,1 KB · Wyświetleń: 367
Ja wlasnie zastanawiam sie jak to bedzie z zimowym dzieckiem jak je ubierac i wogole tetaz zastanawialam sie jaki rozmiar kombinezona bedzie dobry jednak dluga przerwa w rodzeniu dzieci nie jest fajna ;-)

Rzecz ktora najbardziej mnie stresuje to karmienie przy corci stracilam szybko pokarm ze wzgledu na jej pobyt w szpitalu wogole od samego poczatku byly problemy bo nie umiala ssac kapturki tez srednio pomagaly ahh moze tym razem bedzie lepiej.

Nawet porodu sie tak nie obawiam ;-)
1 corke karmilam.11 mcy druga tylko 4 bo jezdzilam na.studia a ona nie chciala ssac butelki i musialam ja calkowicie odstawic... beczalam jak dziecko ...ze jaka ze mnie niedobra mama..nie daje cycusia [emoji2]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@@marysia super wieści, oby tak dalej :)

Dobrze, że każda z was pisze, jak uważa w związku ze szczepieniamk. Dla mnie to cenne uwagi, każde, i za i przeciw.
Sama się nie mogę zdecydować.. Muszę jeszcze dużo poczytać, ale czuje, że to i tak będzie dla bardzo trudna decyzja.. Chyba nie jestem tak odważna, żeby zrezygnować ze wszystkich szczepień.
A moze odwagą jest szczepic?
Cóż za dylemety, tak ogromnie ważne:)

zgadzam się, dyskusje na te i inne tematy łaczą sie bardzo z emocjami i mogą skłócić najlepszych przyjaciół.

oar89n7312bz9t17.png

Jeśli nie ma się dystansu do takich spraw i nie potrafi uszanować zdania innych ... wiec szanujmy się kochane, bo mam nadzieje, ze tu razem jeszcze 'troszkę' posiedzimy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anusiak jesli bedziesz miala jakies pytania to pisz, bo moze bede akurat znala odpowiedz ;) Czytalam dwie ksiazki nt.kp po tym jak mialam duze problemy z wykarmieniem najstarszego syna. Pozniej dwojkę mlodszych karmilam troche ponad dwa lata.
Warto juz w szpitalu zawołac polozna ktora zajmuje się pomocą przy karmieniu. Zwykle sa to bardzo mile panie choc sa wyjatki jak wszedzie ;)

oar89n7312bz9t17.png

Jakie to były książki ? Ja miałam ogromny problem z kp i słaba pomoc w tym temacie. Mały wcześniak, niedotleniony i było bardzo ciężko, dużo walki i płaczu. Dlatego teraz bardzo mi zależy aby było inaczej i każda pomoc chętnie przyjmę [emoji4]

Biedna :( u mnie chyba najgorsze za mną, już ciut lepiej. Który masz tc?

xnw40tc7sy506vxn.png

Już Cię miałam wywoływać. Dobrze, ze już lepiej. Kiedy następna wizyta ?

Ja juz po wizycie :) przepraszam że dopiero teraz sie odzywam ale musialam wstąpić po drodze do przyjaciolki ;) u nas wszystko dobrze :) serduszko pieknie bije :) maleństwo ma cale 4.3mm co odpowiada ciąży 6tyg1dzien :) termin na 29 listopad czyli na Moje urodziny :) jestem przeszczesliwa :D

Super wiadomości [emoji4] gratuluje

@Carmen24l a Ty masz neta w polandii ? Żyjesz ? [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry