reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Ja mam w swoim laboratorium zakres norm tsh podany dla każdego trymestru osobno, ale fakt jest taki, że jednak nie powinno przekraczać 2, także Mimi ja bym na Twoim miejscu już do endo gnała.

Cześć tak w ogóle. Przepraszam, że tak z.doskoku, ale w pracy jestem. Nie jestem z Wami na bieżąco, ale mam nadzieję, że z Wami i dzidziami wszystko ok.

Bezkonserwantow ojoj. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

No ale np nie jest się w ciąży i 3.4 to norma dwa miesiące później jest się już w ciąży i tsh jest zle? To w ciąży powinno opadać?

hchy43r8h8l5x99d.png

No ale np nie jest się w ciąży i 3.4 to norma dwa miesiące później jest się już w ciąży i tsh jest zle? To w ciąży powinno opadać?

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja gdzies czytalam, zeby wlasnie najlepiej jeszcze przed ciąża obniżyć to TSH na mniej niz 2, bo wlasnie na poczatku ciazy ono i tak wzrośnie.
Najlepiej jednak spytac ginekologa co robic w takim wypadku

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry