reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Super! Twój spokój jest najważniejszy ;)
U jakiego lekarza byłaś? Pamietam, ze mieszkasz w Łodzi tak jak ja :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
W Diasonie na Radwanskiej Dr Kozarzewski. I super sprzet maja wszystko ładnie bylo widac i wszystko opowiedział. Zreszta to nie moj pierwszy kontakt z nim ale on tylko chyba usg. Polecam

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
hej :)

Ja siedzę w pracy i zaraz chyba zasnę... help! mam takie pytanie- używacie jakiejś aplikacji w telefonie i możecie coś polecić? taką "kartę ciąży", gdzie można dodawać wyniki badań, terminy wizyt itp :)
no i non stop głodna jestem, zwariuję... wczoraj zjadłam 7 kanapek z szynką, serem i kiszonym ogórkiem :o :o :o

Ja siedzę w pracy i zaraz chyba zasnę... help! mam takie pytanie- używacie jakiejś aplikacji w telefonie i możecie coś polecić? taką "kartę ciąży", gdzie można dodawać wyniki badań, terminy wizyt itp :)
no i non stop głodna jestem, zwariuję... wczoraj zjadłam 7 kanapek z szynką, serem i kiszonym ogórkiem :o :o :o
Na bellybestfriend .pl cos takiego jest ale mi sie znudzilo dodawac

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja sciagnelam "moja ciaza". Fajna apka. Ma organizery, przypomnienia. No i przypomina o zaczeciu nowego tygodnia ciazy ;) informacje o dziecku, Tobie i ogolne. fajnie sie czyta

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! Chwilę mnie nie było, ale to przez tą nową pracę :) Ale przyczytalam wszystko, więc znowu jestem na bieżąco.
U mnie objawy generalnie mniejsze, chociaż pod koniec dnia piersi mnie bolą jak diabli. A dzisiaj tak mnie mdli, że wysiedziec nie mogę. Myślałam, że już będą się zmniejszać objawy, a tu mdlosciowe napady!
@89Katia I @Majeczka85 umowilyscie się już na genetyczne? Ja będę akurat w tym okresie w Polsce i myślałam, żeby pójść do dr Dudarewicza, podobno świetny, wiecie coś?

p19uskjojbeqaxq5.png

Hej dziewczyny! Chwilę mnie nie było, ale to przez tą nową pracę :) Ale przyczytalam wszystko, więc znowu jestem na bieżąco.
U mnie objawy generalnie mniejsze, chociaż pod koniec dnia piersi mnie bolą jak diabli. A dzisiaj tak mnie mdli, że wysiedziec nie mogę. Myślałam, że już będą się zmniejszać objawy, a tu mdlosciowe napady!
@89Katia I @Majeczka85 umowilyscie się już na genetyczne? Ja będę akurat w tym okresie w Polsce i myślałam, żeby pójść do dr Dudarewicza, podobno świetny, wiecie coś?

p19uskjojbeqaxq5.png
Ja planuje isc do dr Dudarewicza raz juz probowalam dzwonic ale nie udalo mi sie. Nie wiem czemu ale jakos nie do konca mi sie spieszy z tym :)

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Do góry