reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Wylądowałam na IP. Zostałam przyjęta na oddział
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cholercia, co sie dzieje???Wylądowałam na IP. Zostałam przyjęta na oddział
@Mycha07 te pulpety to u mnie norma i sprzed ciazy, do mięsa mielonego dodaje chrzan ze słoiczka i natkę pietruszki, swietne są, takie wyraziste
Ale kalendarz chinski tez mowi ze bedzie chłopak, a ja jakos sobie dziewczynkę wyobrażam ale oby zdrowe bylo !
Co do TSH to podobno najlepiej jak jest w okolicy 1,5. Ciekawe jakie ja mam...
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
@Majeczka85 a widzisz, super
Ja wlasnie jem salatke z pora, mąz bardzo dobrą wczoraj zrobil, nastawilam pranie i chyba zacznę przymierzać sie do obiadu. Dziś beda pulpety z chrzanem w sosie pomidorowym. Mam nadzieje, ze nie bedzie śmierdzieć
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Pulpety z chrzanem!!!! To jest to Dzięki za pomysł na obiad ja tylko zrobie w sobie śmietanowym
Słyszałam o nim same dobre opinie. Myśle, ze bedziesz zadowolonaHej dziewczyny! Chwilę mnie nie było, ale to przez tą nową pracę Ale przyczytalam wszystko, więc znowu jestem na bieżąco.
U mnie objawy generalnie mniejsze, chociaż pod koniec dnia piersi mnie bolą jak diabli. A dzisiaj tak mnie mdli, że wysiedziec nie mogę. Myślałam, że już będą się zmniejszać objawy, a tu mdlosciowe napady!
@89Katia I @Majeczka85 umowilyscie się już na genetyczne? Ja będę akurat w tym okresie w Polsce i myślałam, żeby pójść do dr Dudarewicza, podobno świetny, wiecie coś?
Moje usg genetyczne będzie robił Skoczylas w LUX medzie. Być może pójdę jeszcze prywatnie do dr Michała Pietrzaka.
Tsh powinno być poniżej 2. Tak mi powiedział lekarz. Lepiej skonsultuj to z engokrynologiem, albo chociaż ze swoim ginekologiem.Dziewczyny, jak jest norma TSH w ciąży?
Z córa miałam coś koło 1,2 a teraz mam 2,9 i do tego ponizej normy ft3.
Wylądowałam na IP. Zostałam przyjęta na oddział
O jej! Co się stało?????
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Wszystko ok?Wylądowałam na IP. Zostałam przyjęta na oddział
oleczkaa_1987
Co się stało?? Trzymam za Was kciuki. Zajmą się Tobą i będzie dobrze zobaczysz... Głowa do góryWylądowałam na IP. Zostałam przyjęta na oddział
Majeczka85
Mi endokrynolog powiedzial ze tsh w ciazy moze byc podwyzszona i jest to norma puki nie bedzie wyzsze niz 2,5 jesli bedzie to pilnie mam sie zglosicDziewczyny, jak jest norma TSH w ciąży?
Z córa miałam coś koło 1,2 a teraz mam 2,9 i do tego ponizej normy ft3.
Mimi2330
Ja mam 3.4 A norma jest podana do 4.2
Mi endokrynolog powiedzial ze tsh w ciazy moze byc podwyzszona i jest to norma puki nie bedzie wyzsze niz 2,5 jesli bedzie to pilnie mam sie zglosic
Majeczka85
reklama