reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Millo też ma ponad 300 :-) napewno wszystko jest dobrze! Nie stresuj się tak niepotrzebnie :-) fasolka ma mieć mamę pełną endorfin a nie stresu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Dziękuję Kochana, to nie takie proste ;)

@Annuss ja tez nie mam jeszcze karty 13.04 mam wizyte i dopiero mi zaloza a mam juz 8tydzien i 4dzien badania w przyszlym tygodniu bede robic... U mnie zwlekali ze wszystkim z powodu kilku poronien... Mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze

Oleczka odpoczywaj jak naajwiecej dobrze ze wszystko wporzadku

Zjadlam dzisiaj na obiad kasze z sosem i ogorkiem kiszonym miesa tknac nie potrafie odrzuca mnie... Ale ogorki kupilam takie ze niewiem czy to przez ciaze czy one byly takie dobre z natury heh

reklama
@oleczka super ze przynioslas dobre wiadomosci!! Gratulacje :)

@mycha, bardzo fajnie wyglada ta poduszka, ja tez sie nad poducha zastanawiam, ale raczej bym chciala poczekac do dalszego etapu ciąży, chociaz jak 21.04 uslysze ze wszystko ok to bede zamawiać :D tylko będę miec problem jaki ksztalt wybrac :D

Przespałam pol dnia i tak mi dobrze.. Dopoki nie wstane, nie czuje mdłości.
Mnie cyce na szczescie tez bolą, jeden od poczatku troche mniej, ale ogolnie nie zauważyłam, zeby bardzo sie powiększyły, moze z pol rozmiaru.. I tak ciągle są male pipidówki :(
Za to widze ze żyły mi wywaliło na bokach brzucha, na cyckach tez, ale na jednym tylko z boku a na drugim bardziej od gory i delikatnie.

Witam nowa mamusię, niestety nick mi wyleciał z glowy, ale mamy termin na ten sam dzien :) u mnie z USG 10 listopada a z om 9 listopada :)

@sloneczqo kurcze, to takie przykre.. Nie trac kochana nadziei, wiele z nas jest po poronieniu, częsc już ma po tym zdrowe, donoszone ciąże, wierze ze i Ciebie to spotka! Na pewno spotka :* mi lekarz po poronieniu powiedzial ze bardzo duzo pierwszych ciąż tak sie konczy i zeby sie nie poddawać. Wiem ze na te chwile to marne pocieszenie, ale bedzie lepiej :*

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry