reklama
evli2
Fanka BB :)
Mycha07 ale macie z dzidzią zachcianki)))))))))))))
To jest walka o przezycie, bo na bardzo wiele rzeczy nie mam ochoty, na sama mysl mdli mnie, wiec jem tylko to na co mam konkretnie ochote. Znowu pomidorowka u mnieMycha07 ale macie z dzidzią zachcianki)))))))))))))
Izabella81
Hej dziewczyny, pogodę w weekend mieliśmy ładną więc prawie cały czas spędziliśmy w parkach, na placach zabaw Itp :-)
LayDeek ja w dwóch poprzednich ciążach i teraz póki co żadnych mdłości i wymiotów.
Oj ja się też bardzo boję jak to będzie z trójką małych dzieci w domu, kiedy czasami dwójkę ciężko ogarnąć...
A ja dalej czekam na list ze szpitala z datą pierwszej wizyty
LayDeek ja w dwóch poprzednich ciążach i teraz póki co żadnych mdłości i wymiotów.
Oj ja się też bardzo boję jak to będzie z trójką małych dzieci w domu, kiedy czasami dwójkę ciężko ogarnąć...
Mimi2330
Masz dziewczynki czy chłopców?Hej dziewczyny, pogodę w weekend mieliśmy ładną więc prawie cały czas spędziliśmy w parkach, na placach zabaw Itp :-)
Ja z synem też nie miałam mdłości. W ogole do 6 miesiąca to jak bym w ciąży nie była
Teraz mdłości ale bez wymiotow ale ciągle coś mi dolega
Klementinka
mialam poduche rogala i pamietam ze uratowal mi noce.
z duzym brzuszkiem nie moglam spac na boku bo mnie spojenie bolalo, na brzuchu tez nie bo dziecko uciaskalo a z poducha wsadzalam ja miedzy nogi i juz spojenie nie uciskalo, dodatkowo podtrzymywala brzuszek a pozniej pomagala w karmieniu.
z duzym brzuszkiem nie moglam spac na boku bo mnie spojenie bolalo, na brzuchu tez nie bo dziecko uciaskalo a z poducha wsadzalam ja miedzy nogi i juz spojenie nie uciskalo, dodatkowo podtrzymywala brzuszek a pozniej pomagala w karmieniu.
ewelinanice
Otoz to za mna tylko zupy chodzaW poprzedniej ciąży nie miałam specjalnie mdłości, w tej tak samo, o dziwo pojawiają się tylko wieczorem a od rana jak gdyby nigdy nic z jedynych bardziej widocznych objawów to zmęczenie ale też nie aż tak tragiczne jak poprzednio no i kiepsko śpię i to mnie najbardziej dobija.
W ciąży z synem nie mogłam patrzeć na mięso i najchętniej jadłabym tylko zupy, teraz kompletnie tego nie mam.
Powodzenia na najbliższych wizytach, ja mam jeszcze 3 tygodnie do kolejnej [emoji33]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
MarMo
Czesc Mamy!!
25.04 mam badania genetyczne
10.04 wizyte i juz dni jak zwykle odliczam... Czasem mocno sie denerwuje czy wszystko ok, czasem mam 100% przeswiadczenie ze jest dobrze.... Hormony.....
Poki co nie placze bez powodu, ale niektore reklamy sa nie do przejscia..... wzruszam sie jak nigdy...
Chcialam tez dzis sprawdzic czy kawa nadal jest dla mnie wylaczona i okazuje sie ze niestety tak co odczuwam caly dzien.. Mdlo ze oj oj oj....
Pozdrawiam Was dzis deszczowo, ale za to wiosennie!!!
25.04 mam badania genetyczne
10.04 wizyte i juz dni jak zwykle odliczam... Czasem mocno sie denerwuje czy wszystko ok, czasem mam 100% przeswiadczenie ze jest dobrze.... Hormony.....
Poki co nie placze bez powodu, ale niektore reklamy sa nie do przejscia..... wzruszam sie jak nigdy...
Chcialam tez dzis sprawdzic czy kawa nadal jest dla mnie wylaczona i okazuje sie ze niestety tak co odczuwam caly dzien.. Mdlo ze oj oj oj....
Pozdrawiam Was dzis deszczowo, ale za to wiosennie!!!
reklama