reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny jak wy dawalyscie rade po takiej wiadomosci??My sie z mezem leczylismy,ciaza byla z ivf bo ja mam slaba rezerwe jajnikowa. Ide w srode do innego lekarza by potwierdzic poronienie i szpital.Nie wiem jak ja to przezyje.Nie wyobrazam sobie tego :(

Dziewczyny jak wy dawalyscie rade po takiej wiadomosci??My sie z mezem leczylismy,ciaza byla z ivf bo ja mam slaba rezerwe jajnikowa. Ide w srode do innego lekarza by potwierdzic poronienie i szpital.Nie wiem jak ja to przezyje.Nie wyobrazam sobie tego :(
Daj sobie czas na żałobę. Musisz przez to przejść i nie próbuj być twarda. Pozwól sobie na płacz. To pomaga. Nie trać nadziei. Ja poronilam w styczniu. Po pierwszej @ zaszlam w ciążę. Straralismy się o drugie dziecko kilka lat. Przed samą inseminacja udało się naturalnie. Niestety tą ciążę poronilam. Po poronieniu nie czekałam i od razu się udało. Nie załamuj się. U ciebie też przyjdzie ten szczęśliwy dzień. Najważniejsze to się nie poddawać i mieć oparcie w mężu:). Nie trać nadziei:)

Tak jak oleczka pisze, pozwol sobie na płacz, na żałobę. Daj sobie czas. Nie znam sie kompletnie na ivf, wiec z tym sie nie wypowiem. Mnie pomoglo czytanie pozytywnych wiadomosci u osob, ktore przeszły przez poronienie a potem mialy zdrowe ciążę, to dawało nadzieję ze i u mnie tak będzie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

@sloneczqo dokladnie tak jak dziewczyny wyzej napisaly daj sobie czas na zalobe na placz ja za pierwszym razem przeszlam porobienie tak strasznie bo nie mialam z kim porozmawiac znajdz sobie osobe najlepiej kobiete ktora przesla to co Ty nawet na forum... Co do ifv nie znam sie kompletnie...

Mi cycki tez odrazu wystrzelily, nosze sportowe staniki poki co, a pozniej przejde na staniki dla karmiacych . Najbardziej to cieszy sie maz ;) takie powiekszenie bez operacji.

To ja chyba mam najpozniej wizyte, bo 27 kwietnia(jak dobrze pamietam) mam nadzieje, ze wszystko ok z ciaza, poki co musze polegac na objawach ciazowych, ktore mam ze zdwojona sila!

reklama
Witam wszystkich :) jestem świeżo upieczoną przyszłą mamą ;) termin na 30 listopad :) obecnie 5 tyg i 4 dni :) wizyte mam 6 kwietnia czyli juz ten czwartek i mam nadzieję że na 100% potwierdzi ciążę ponieważ na poprzedniej wizycie widac bylo tylko pęcherzyk (byli zbyt wcześnie żeby zobaczyć cos wiecej). Marwi mnie tylko ciągły ból brzucha podobny do tego miesiaczkowego. Jak bylo u Was? Czy to normalne?

Do góry