reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Witajcie dziewczyny :) również oczekuję na moją walentynke, która planowo powinna pojawić się 8 listopada :) MarMo ja również wizytę mam 10.04 i wtedy założy mi lekarz kartę ciąży, ( dopiero) choć serduszko już słuchałam, ale dziś robiłam badania krwi podstawowe z grupą krwi i z tymi wynikami do lekarza i wtedy zakłada kartę ciąży a prenatalne mam 28.04 :)

Dziewczyny jestem po wizycie... I wszystko ok. Mój człowiek ma 6 mm i serduszko pięknie bije. Lekarz widział jeszcze trochę krwi ale nie jest tego dużo i powinno się oczyścić. Mam nakaz leżenia i odpoczywania z czego z chęcią skorzystam. Teraz ide spać bo nie spalam całą noc ze strachu. Dziękuje że trzymałyscie za Nas kciuki.

Dziewczyny mam pytanie. 29 marca robiłam betę 832 i progesteron 49,90. Dzisiaj zrobiłam betę 38 820, progesteron 52.30. Czy to są prawidłowe wyniki? Dzisiaj mam 5 tydzień, 5 dzień.
A wyliczalas w kalkulatorach? Bo chyba wychodzi ponad 300% :-) to chyba dobrze :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Mnie męczą mdłości od rana do wieczora :( czasem w południe przechodzi ale wieczory znowu kiepskie :( jak sobie radzić? Jestem przez to nie do życia:(

xnw40tc7sy506vxn.png
Oh Antonia mam to samo!! Nawet jak zjem to i tak zaraz juz niedobrze. Nie mam pojecia jak sobie z tym radzić. Ciężko mi isc do sklepu. Po prostu dużo leze. Wspomagam sie czasami colą, ale wiem, że nie można za dużo.. I tak sie zastanawiam czy ona moga..
Jestem juz w 9 tyg i mam nadzieje, że będzie za chwilke lepiej.
Mnie czasami odpycha od miecha czasami nie. Różnie bywa. Nie mam na nic ochoty, muszę intensywnie myśleć co chce zjeść. Hehe

Dziewczyny jestem po wizycie... I wszystko ok. Mój człowiek ma 6 mm i serduszko pięknie bije. Lekarz widział jeszcze trochę krwi ale nie jest tego dużo i powinno się oczyścić. Mam nakaz leżenia i odpoczywania z czego z chęcią skorzystam. Teraz ide spać bo nie spalam całą noc ze strachu. Dziękuje że trzymałyscie za Nas kciuki.
Oleczka super, że wszystko w porzadku :)

reklama
Do góry