ewelinanice
Fanka BB :)
Jestem umowiona prywatnie na piatek .... juz sie nie moge doczekac
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wyliczalas w kalkulatorach? Bo chyba wychodzi ponad 300% :-) to chyba dobrze :-)Dziewczyny mam pytanie. 29 marca robiłam betę 832 i progesteron 49,90. Dzisiaj zrobiłam betę 38 820, progesteron 52.30. Czy to są prawidłowe wyniki? Dzisiaj mam 5 tydzień, 5 dzień.
Oh Antonia mam to samo!! Nawet jak zjem to i tak zaraz juz niedobrze. Nie mam pojecia jak sobie z tym radzić. Ciężko mi isc do sklepu. Po prostu dużo leze. Wspomagam sie czasami colą, ale wiem, że nie można za dużo.. I tak sie zastanawiam czy ona moga..Mnie męczą mdłości od rana do wieczora czasem w południe przechodzi ale wieczory znowu kiepskie jak sobie radzić? Jestem przez to nie do życia
Oleczka super, że wszystko w porzadkuDziewczyny jestem po wizycie... I wszystko ok. Mój człowiek ma 6 mm i serduszko pięknie bije. Lekarz widział jeszcze trochę krwi ale nie jest tego dużo i powinno się oczyścić. Mam nakaz leżenia i odpoczywania z czego z chęcią skorzystam. Teraz ide spać bo nie spalam całą noc ze strachu. Dziękuje że trzymałyscie za Nas kciuki.
Tak liczyłam ponad 300 i nie wiem czy to jest prawidłowe?A wyliczalas w kalkulatorach? Bo chyba wychodzi ponad 300% :-) to chyba dobrze :-)