reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam wszystkich :) jestem świeżo upieczoną przyszłą mamą ;) termin na 30 listopad :) obecnie 5 tyg i 4 dni :) wizyte mam 6 kwietnia czyli juz ten czwartek i mam nadzieję że na 100% potwierdzi ciążę ponieważ na poprzedniej wizycie widac bylo tylko pęcherzyk (byli zbyt wcześnie żeby zobaczyć cos wiecej). Marwi mnie tylko ciągły ból brzucha podobny do tego miesieczkowego
Takie bole to norma. Oszczędzaj się i czekaj cierpliwie na wizyte ;) bedzie dobrze

m3sxskjo6qsoarci.png

reklama
Mycha07 nie martw się ja też mam późno wizytę, bo tylko 2 dni przed Tobą:)ale mam też badania prenatalne w szpitalu, ale to też jeszcze troszkę. Też mam nadzieję, że u mojej dzidzi wszystko oki.:)oj my to się mamy mamuśki:)

Dziewczyny, czy miałyście może w terminie w jakim normalnie pojawiłaby się @ jakieś delikatne bóle przypominające te okresowe?

reklama
Jak kilka dni przed terminem miesiączki czułam ból który zawsze przepowiadal jej nadejście i ten ból towarzyszy mi do dziś ;) raz silniejszy raz mocniejszy ale prawie cały czas jest odczuwalny: )

Do góry