reklama
akpuroks
Fanka BB :)
Jak Cię piecze przy sikaniu to może jakieś zapalenie pęcherza. A gęsty sluz może być ciazowyJa tez bym nie chciala kupowac stricte różu albo niebieskiego. Podobają mi się żółcie, szarości, mięta, a i wlasnie ecru. Jest naprawde w czym wybierac
Mycha, no kurcze śluz taki gesto kremowy i wydaje mi sie, ze mnie zapieklo przy sikaniu. Zdarzylo sie to raz, ale moze byc tak ze grzyb nie ma jakichs wyraźnych objawów?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
akpuroks
Witaj! Oby do listopada[emoji1]Cześć dziewczyny jestem nowa na tym forum i również dołączam do listopadowych mam! przy okazji gratuluję Wam wszystkim to moja pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i mimo, że była planowana to radość z obawami wciąż się przeplatają u mnie aktualnie 9 tydzień, samopoczucie różnie - wymioty od rana do wieczora już się skończyły, a teraz ograniczają się tylko do poranka choć mdłości i w ciągu dnia się odzywają a jak Wasze samopoczucie? pozdrawiam Was gorąco
Kurcze, ale aż taki gęstyy, że widzę takie jakby nie wiem, kulki, grudki? No zapachu toto nie ma, ale ja jakaś przewrażliwiona jestem, bo się naczytałam, że te infekcje mogą być niebezpieczne. No ale zobaczę do jutra jak się sprawa będzie miałaJak Cię piecze przy sikaniu to może jakieś zapalenie pęcherza. A gęsty sluz może być ciazowy
nadchodzi właśnie mój kryzys spania, śpię na siedząco już
A propos kolorystyki ubranek - kiedyś przez kilka dni bylam u znajomych w innym mieście i jakie było moje zdziwienie gdy zobaczylam, ze na danym osiedlu wszystkie dziewczynki chodzily ubrane na różowo, a chlopcy na niebiesko... Też nie jestem za tym aby tak ramowo i kurczowo trzymać się tych kolorów
ewelinanice
Czyli jest nadzieja ze i u mnie bedzie okO jeszcze Wam napisze dziewczyny, moja przyjaciolka zaczyna drugi trymestr i byla na pierwszym usg w dniu ukonczonego 6tc+2dni i byl zarodek 2.1mm bez echa, lekarz ja zestresowal, ze juz powinno bic, moze ciaza starsza, zarodek obumarl i sie kurczy, poszla tydzien pozniej i bilo jak dzwon. Wszystko jest ok
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
O ja mi na poczatku tez sie snila wojna...hehe niech bedzie ten ogonekJa synka do dwóch lat to praktycznie tylko w h&M ubieralam mają tam śliczne rzeczy.
Dziś w nocy snila mi się wojna... z synem w ciąży też ciągle snilam O wojnie.... może jednak w brzuchu siedzi drugi chlopaczek hehe
ewelinanice
Piekna czapa!!Zobacz załącznik 801136 Zobacz załącznik 801137 @Karolka2106 wczesnie troche ale ja tez juz dwie rzeczy kupilam super promocje mieli takie uniwersalne jesli chodzi o plec (choc nie ukrywam, robilismy i liczymy na corke )
reklama
Mimi2330
U nas chcielibyśmy teraz córkę no ale co będzie to będzie. Oby zdroweO ja mi na poczatku tez sie snila wojna...hehe niech bedzie ten ogonek