reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@89Katia a pomyślało by się że to taka znana solidna firma to powinni robić porządne rzeczy. :oo:

@Mycha07 no fakt nie mam jeszczcze dzieci :-) :) dlatego korzystam, hehe. :D
My z mężem jesteśmy mega śpiochy. :D

A ja ostatnio też mam straszne sny, albo coś z krwią, śmiercią i szczurami albo dzisiaj mi się śnił sen erotyczny tylko że nie z moim Ł. a ze znajomym. :oo2:

Cieszę się że Wam się ten pajacyk podoba :) szalona jestem, wiem bo trochę za szybko na takie zakupy.

reklama
Jestem wypompowana w nocy co godzine pies mi pobudke robil w koncu o 2 w nocy wyladowalam u weterynarza A co to bedzie jak dziecko sie urodzi. Zasypiam na stojąca

m3sxskjo6qsoarci.png

Ja jak tak patrzę po cenach to chyba najlepiej by bylo zacząć kupowac to wszystko JUŻ :D bo potem coraz wiecej wydatków, a teraz nie odczujemy tak tego :D

Kurcze, martwie sie tym moim śluzem co to moze zwiastować grzyba i czytam od rana internety o tym. Musze jutro dzwonic do gina dla świętego spokoju :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja najbardziej lubię c&a i f&f, Smyk w większości ma tragiczną jakość ciuszków, kupuję tam tylko t-shirty i jestem z nich bardzo zadowolon a, czasem jakieś spodnie się trafią :)

Moje dziecko dziś się obudziło z płaczem przed 5 ale po mleku jeszcze zasnęło i wstałam dopiero o 9 :)

Kolejny piękny dzień, przyjemnej niedzieli!!!

Ja tez spalam nawet I do 12 jak nie mialam dzieci :) teraz max jak dadza pospac do 8 ;)

Moje dzieci byly wiosenne, teraz bede musiala jakis kombinezon kupic, chociaz tutaj nie ma mrozow jak w Polsce, max 0, w zime od 0-10
Iśka a co sie dzieje? Spokojnie, infekcje w ciazy sa bardzo czeste.

Cześć dziewczyny :) jestem nowa na tym forum i również dołączam do listopadowych mam! :) przy okazji gratuluję Wam wszystkim :) to moja pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i mimo, że była planowana to radość z obawami wciąż się przeplatają :) u mnie aktualnie 9 tydzień, samopoczucie różnie - wymioty od rana do wieczora już się skończyły, a teraz ograniczają się tylko do poranka choć mdłości i w ciągu dnia się odzywają :) a jak Wasze samopoczucie? :) pozdrawiam Was gorąco :)

Ja tez bym nie chciala kupowac stricte różu albo niebieskiego. Podobają mi się żółcie, szarości, mięta, a i wlasnie ecru. Jest naprawde w czym wybierac :)

Mycha, no kurcze śluz taki gesto kremowy i wydaje mi sie, ze mnie zapieklo przy sikaniu. Zdarzylo sie to raz, ale moze byc tak ze grzyb nie ma jakichs wyraźnych objawów?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry