reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja też już w pracy. U nas pogoda nawet nawet. Wprawdzie słońca brak ale nie pada i jest ciepło.
Kurczę, jaką ja mam schize - przy każdym sikaniu czekam w napięciu czy będzie krew na papierze. Te poronienia jednak działają na psychikę i nie mą się co łudzić że jest inaczej[emoji107]

reklama
Ja też już w pracy. U nas pogoda nawet nawet. Wprawdzie słońca brak ale nie pada i jest ciepło.
Kurczę, jaką ja mam schize - przy każdym sikaniu czekam w napięciu czy będzie krew na papierze. Te poronienia jednak działają na psychikę i nie mą się co łudzić że jest inaczej[emoji107]
Trzeba byc dobrej mysli.

Venus to czekamy na wynik.

Mój iPhone nie ogarnął zmian na forum w aplikacji i ciagle nie było widac listopadowych mam. Dopiero jak ja odinstalował zainstalowałam raz jeszcze to jest ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jeszcze w pracy, ale za pół godzinki do domuuu :D

Dziewczyny a w którym tc macie pierwsze wizyty u gina?
U mnie dziś 4t4d i nie wiem na kiedy by się można już umawiać.. :D

akpuroks mam identycznie- niestety

iśka90 najlepiej między ,6 a 7tc, chyba że wcześniej były jakieś problemy

ja idę jutro, będzie chyba 4t6d

u mnie za oknem ładnie, właśnie wstałam, córka jeszcze śpi. Dzień jednak nie będzie najfajniejszy- dziś konsultacje z rodzicami i już wiem, że idę do jednej klasy się tłumaczyć :/ niecierpie rodziców w szkole ;)

iśka90- ja idę jutro 4t4d, ale tylko dlatego że poroniłam 2 razy i chcę się zapytać czy coś brać zapobiegawczo albo żeby mi coś przepisała jakbym zaczęła krwawić, żeby szybko kupić i nie czekac na wizytę.
Normalnie mój gin mówi żeby nie przychodzić wcześniej niż 7/8tydz, żeby najlepiej już było serce, bo wtedy można już zalożyć kartę ciąży.

caltha - a my będziemy mieli dzieci z tych samych roczników:))) nie pracujesz?

iśka90- ja idę jutro 4t4d, ale tylko dlatego że poroniłam 2 razy i chcę się zapytać czy coś brać zapobiegawczo albo żeby mi coś przepisała jakbym zaczęła krwawić, żeby szybko kupić i nie czekac na wizytę.
Normalnie mój gin mówi żeby nie przychodzić wcześniej niż 7/8tydz, żeby najlepiej już było serce, bo wtedy można już zalożyć kartę ciąży.

caltha - a my będziemy mieli dzieci z tych samych roczników:))) nie pracujesz?
niestety pracuję, w szkole. I niby fajnie, bo w pracy spędzam mało godzin, ale strasznie mnie ta praca obciąża psychicznie. To mój pierwszy i raczej ostatni raz. Gdyby nie szacunek dla mojej dyrektor to za miesiąc bym przyniosła l4. Byle do czerwca :/

niestety pracuję, w szkole. I niby fajnie, bo w pracy spędzam mało godzin, ale strasznie mnie ta praca obciąża psychicznie. To mój pierwszy i raczej ostatni raz. Gdyby nie szacunek dla mojej dyrektor to za miesiąc bym przyniosła l4. Byle do czerwca :/
Czyli czekasz do końca roku, ja w poprzedniej ciąży też pracowałam do 20 tygodnia, a teraz nie wiem, mam mieszane uczucia. W sumie po 2 poronieniach mogłabym spokojnie już iśc na L4, ale jak się głębiej zastanowię to stwierdzam - po co? I chyba druga wersja bardziej do mnie przemawia - zdroworozsądkowo.

reklama
Caltha a czego uczysz? Ja jestem germanistka ale nie pracuje w zawodzie☺ po praktykach doszlam do wniosku ze uzeranie z cudzymi dziecmi to nie dla mnie

Do góry