venus27
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś test?U nas też szaro buro... A Ty dospac nie możesz czy do pracy? Mnie dzieci wyrzuciły z łóżka
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie.Muszę kupić bo nie mam. Ale jestem mega zestresowana [emoji51]Robiłaś test?
To może dziś kup i zrób jutro z porannego moczu? [emoji6]Jeszcze nie.Muszę kupić bo nie mam. Ale jestem mega zestresowana [emoji51]
Nasiusiałam rano w pojemnik do badania moczu. Zaraz zawiozę syna do przedszkola i wjadę do r ossmanna. Może głupie ale zżera mnie ciekawośćTo może dziś kup i zrób jutro z porannego moczu? [emoji6]
No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Tylko nie wiem za co, bo chyba mam trzymać za 1 kreskę Tak? [emoji12]Nasiusiałam rano w pojemnik do badania moczu. Zaraz zawiozę syna do przedszkola i wjadę do r ossmanna. Może głupie ale zżera mnie ciekawość
Nie dziękuję jeszcze w tym roku lepiej żeby nie było tych 2 kresek [emoji5]No to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Tylko nie wiem za co, bo chyba mam trzymać za 1 kreskę Tak? [emoji12]