reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Tak bym chciała już się podzielić radosną nowiną z mamą, wiem jaka będzie szczęsliwa. Ale mam takie schizy że lepiej czekać ale ileż można czekać. Najpierw myślałam że aż będzie widać serducho teraz że może lepiej aż będzie wiadomo że nie ma wad.. będę tak czekać aż urodze chyba xd

reklama
Idz i zrób i nie będzie wątpliwości
Jutro pójdę bo wolę wiedzieć co u jak, niestety nie umiem uzbroić się w cierpliwosc. Myślałam ze coś się wyjaśni, a ten test mi nic nie dał :(

Może zaryzykuj i mamie powiedz. Będzie wszystko dobrze i tego się trzymaj. Wsparcie mamy na pewno się przyda !

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro pójdę bo wolę wiedzieć co u jak, niestety nie umiem uzbroić się w cierpliwosc. Myślałam ze coś się wyjaśni, a ten test mi nic nie dał :(

Może zaryzykuj i mamie powiedz. Będzie wszystko dobrze i tego się trzymaj. Wsparcie mamy na pewno się przyda !

Idź koniecznie! Najwyżej da Ci coś na wywołanie @!

Ja myślę, że to też zależy od relacji jaką masz z mamą. Ja mam bardzo, ale to bardzo bliską. Nie woybrażam sobie jej nie powiedzieć. Mówiłam jej, że martwię się że jej tak szybko powiedziałam, w odpowiedzi usłyszałam, że bardzo dobrze zrobiłam, bo teraz będzie mogła mnie we wszystkim wspierać i że na pewno będzie wszystko dobrze!

No właśnie boje się bo pamiętam jak przeżyła moją pierwszą stratę ..

Tak bym chciała już się podzielić radosną nowiną z mamą, wiem jaka będzie szczęsliwa. Ale mam takie schizy że lepiej czekać ale ileż można czekać. Najpierw myślałam że aż będzie widać serducho teraz że może lepiej aż będzie wiadomo że nie ma wad.. będę tak czekać aż urodze chyba xd
U mnie mama o wszystkich ciążach wiedziała od samego początku, dużo wsparcia mi dawała [emoji5]

w57v3e3kfucyl84a.png

Ja już teraz myślę jak mama i dałabym wszystko żeby moi synowie o wszystkim mi mówili. Nawet jakbym miała się stresować. Mama Cię kocha nad życie. Komu masz się zwierzyc jak nie jej?

Masz rację, jak tylko będzie serducho to jutro jej powiem. Ta pierwsza strata tak mi troche siadła na psychike niestety

reklama
Do góry