reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Zrobilam test i nie widać cienia cienia ;) Tylko mąż mnie dobił bo mówił że może mialam inaczej dni plodne i może być jeszcze za wcześnie na test. Czuję jakbym była. W 2 poprzednich się nie myliłam... Chyba czas do lekarza

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Caltha a czego uczysz? Ja jestem germanistka ale nie pracuje w zawodzie☺ po praktykach doszlam do wniosku ze uzeranie z cudzymi dziecmi to nie dla mnie
biologii, poszłam na zastępstwo. Pierwsza praca. Nigdy nie chciałam uczyć, ale pomyślałam, że spróbuję, bo przy dziecku fajna praca ze względu na wolne. Mega rozczarowanie. Cóż zrobić. Muszę pomyśleć, co za 2lata. Zwłaszcza, że nie mam doświadczenia. Po studiach 4lata doktoratu, pod koniec dziecko i z nim 2lata w domu. Czyli 6lat bez pracy i teraz szkoła której nienawidzę.

biologii, poszłam na zastępstwo. Pierwsza praca. Nigdy nie chciałam uczyć, ale pomyślałam, że spróbuję, bo przy dziecku fajna praca ze względu na wolne. Mega rozczarowanie. Cóż zrobić. Muszę pomyśleć, co za 2lata. Zwłaszcza, że nie mam doświadczenia. Po studiach 4lata doktoratu, pod koniec dziecko i z nim 2lata w domu. Czyli 6lat bez pracy i teraz szkoła której nienawidzę.
Ale co dzieciaki takie nieznośne czy coś innego?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

dzieciaki swoją drogą, ale rodzice to szczyt szczytów. Nie ma nigdy winy dziecka i ich, jest wina nauczyciela. I pouczają, jak mam wykonywać swój zawód. Boję się dzisiejszego dnia.
Masakra jakas! A ja wykształcenie nauczyciel matematyki ale po studiach dostałem lepiej platna pracę i nie poszłam do szkoły ale cały czas gdzieś z tyłu glowy mi siedzi ze chciałabym być nauczycielem. Może przy Tobie zmienię zdanie[emoji1]

Ja tez dostalam lepiej platna prace i ciesze sie☺ w sumie u mnie wszystko mialo byc inaczej ale poznalam swojego M. I zostalam w Polsce. Z nudow zaczelam kolwjne studia (zupełnie w innym kierunku niz germanistyka) no i mam nadzieje, ze urodze juz jako pani inzynier☺

reklama
Hej, i ja dolączam do listopadówek, jestem wciąż w szoku, mam już 4 ślicznych wspanialych dzieciaków, wrócilam do pracy po 4 letniej przerwie, robię awans na st. n-l mianowanego od roku, po raz drugi go szlak trafi chyba, wieczorkiem zalącze mój test ciążowy i może już będę po wizycie ginekologicznej, a tymczasem pozdrawiam i życzę by wszystko dobrze Wam się ukladalo, tak jak chcecie najlepiej:blink:

Do góry