reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Odebralam bete- 159. Jutro wieczorem wynik dzisiejszej. A sumie nie wiem po co to robię,chyba tylko dla psychiki. Ale za uda we wtorek do nowej Pani ginekolog to chce mieć komplet wszystkoego[emoji5] Ale mam klucie w jajniku jak kaszle. Macie też tak?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Popieram. Bobo test wyszedl mi ciemniejszy niz pinktest o wyzszej czulosci:)
Ja tez mam pierwsze usg we wtorek. To bedzie wg Om 5t1d i raczej serduszka jeszcze nie będzie. na usg widac je od 7tc najczesciej. Liczę chociaz na zarodeczek.

Popieram. Bobo test wyszedl mi ciemniejszy niz pinktest o wyzszej czulosci:)
Ja tez mam pierwsze usg we wtorek. To bedzie wg Om 5t1d i raczej serduszka jeszcze nie będzie. na usg widac je od 7tc najczesciej. Liczę chociaz na zarodeczek.
W obu ciążach widzialam i słyszałam serduszko w 5t+6d :)

@gabrika daj znać jak u rodziców...na pewno cudownie [emoji7]

Ja się dziś dowiedziałam, ze mój kuzyn będzie miał dzidziusia i jego żona jest dokładnie tak jak ja 5tc (ale ja nic jeszcze nie mówiłam) ... mega się cieszę, bo dziewczyna ma jeden sprawny jajnik i u niej ciąża to cud. Nawet gin był w szoku [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu jak pierwszy raz byłaś na USG to mniej więcej ile dni po zapłodnieniu?

Niby serce pojawia się ok 21 dni po zapłodnieniu i zastanawiam się na co mogę liczyć na swojej wizycie :)
W 5t2d wg @ był tylko pęcherzyk 5mm, tydzień później 6t1d pęcherzyk 1,3cm, ciałko żółte i mini fasolka (okazało się że ciąża 6 dni młodsza i wg usg był 5t2d) a teraz po kolejnym tygodniu będzie 7t1d (wg @) i mam nadzieję że serduszko już będzie pikać [emoji173][emoji173][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Cześć Dziewczyny :) nieśmiało dołączam do grupy! Mam na imię Marta, mam 26 lat. Pierwsza ciąża :) Test robiony parę razy, w dniu spodziewanej miesiączki i kolejne chyba z dwa dni później. Betka pierwsza zrobiona w czw i wynik ponad 800. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa, mega stres! Wkręcam sobie cały czas, że coś będzie nie tak, panikara ze mnie :) Poza tym też nie mieszkam w Polsce, więc mogę zdawać relacje z opieki nad ciężarnymi w Portugalii.

Cześć Dziewczyny :) nieśmiało dołączam do grupy! Mam na imię Marta, mam 26 lat. Pierwsza ciąża :) Test robiony parę razy, w dniu spodziewanej miesiączki i kolejne chyba z dwa dni później. Betka pierwsza zrobiona w czw i wynik ponad 800. Jutro pierwsza wizyta u ginekologa, mega stres! Wkręcam sobie cały czas, że coś będzie nie tak, panikara ze mnie :) Poza tym też nie mieszkam w Polsce, więc mogę zdawać relacje z opieki nad ciężarnymi w Portugalii.
Gratulacje!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj :) jak to mówią, w grupie siła :>

Do góry