reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny, ja też już po wizycie. Wszysto ok, z usg wychodzi 6+1, 6+2tc czyli idealnie się pokrywa z OM. :-) serduszko bije w tempie125 . Karmić piersią mogę :-) termin 17 listopada w męża imieniny :-)

Mimi gratulacje :-)
Super wieści

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej dziewczyny, ja też już po wizycie. Wszysto ok, z usg wychodzi 6+1, 6+2tc czyli idealnie się pokrywa z OM. :-) serduszko bije w tempie125 . Karmić piersią mogę :-) termin 17 listopada w męża imieniny :-)

Mimi gratulacje :-)

Gratuluje!

Ja mam coraz gorsze przeczucia :( u Was już wszystko ładnie widac, serca wala na duzo niższym etapie niż moja ciąża....

:(
Muszę się przygotować ma widok zarodka bez akcji serca :( tylko jak :( :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Bardzo mocno trzymam kciuki.
U mnie niby ok ale też się martwię żeby wszystko się utrzymało i żeby dzidzia rosła zdrowo.... teraz już będziemy do końca się martwić o nasze fasolki

hchy43r8h8l5x99d.png

Gratuluje!

Ja mam coraz gorsze przeczucia :( u Was już wszystko ładnie widac, serca wala na duzo niższym etapie niż moja ciąża....

Kochana nawet tak nie myśl!!! Naczytałam sie w internecie, ze bardzo wielu osobom rozkręciło sie serduszko, wiec trzeba byc naprawde dobrej mysli.

Choć wiem, ze łatwo mowic.. ja tez sie martwię, u mnie bylo w 6t6d (6+5 z USG) bicie 121, wiec taka raczej dolna granica..

Trzymam kciuki, za Was!!

No i dziewczyny, gratuluję dobrych wiesci, oby tak dalej :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluje!

Daj koniecznie znac jak bedziesz po wizycie.
Trzymam kciuki za serducho najmocniej!!
Powodzenia!!!

Do góry