To uspokoiłaś się, bo nie rozumiem?Usppkoilam.sie toszke bo gdzies wyczytalam ze biegunki moga sygnalizowac popronienie :/
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
I jak po wizycie?A ja za 20min ale mam stres
Daj znać koniecznieJa w pierwszej ciąży ok 10 tc miałam biegunkę przez tydzień, cały czas :-( schudłam 3,5 kg, całe szczęście z dzidzią było wszystko ok
Ja też dziś wizytuje o 13 ... Ale mam stresa bo dalej nic nie czuję
Trzymam kciukiNie wytrzymałam do poniedziałku. Dziś o 17:20 wizyta. Wóz albo przewóz
Antonia2016
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i dawaj znać co i jakNie wytrzymałam do poniedziałku. Dziś o 17:20 wizyta. Wóz albo przewóz
Mimi2330
Ja już po wizycie
Jest dzidzia, bije serduszko widziałam, ale nie słyszałam... chyba moja Pani doktor ma jakiś stary sprzęt.... wg pomiarów wychodzi mi młodsza ciąża. Wychodzi 5tc 3d a wg miesiączki 6tc 0d .
Nie mam jeszcze karty ciąży. Kazała przyjść za 2 tygodnie to wtedy wszystko pozakladamy. Ah....
Jest dzidzia, bije serduszko widziałam, ale nie słyszałam... chyba moja Pani doktor ma jakiś stary sprzęt.... wg pomiarów wychodzi mi młodsza ciąża. Wychodzi 5tc 3d a wg miesiączki 6tc 0d .
Nie mam jeszcze karty ciąży. Kazała przyjść za 2 tygodnie to wtedy wszystko pozakladamy. Ah....
Majeczka85
A ile mm ma kropeczka? Ja mialam 2,73Ja już po wizycie
reklama
Mimi2330