reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
Najwazniejsze ze uslyszalas serduszko. To to teraz ja i ty tez czekamy na kolejna wizyte za 2 tyg ja mam 6 kwietnia a ty ?Crl 3,0
GES 17,1
Mimi2330
Ja mam zwolnienie do 9 więc muszę iść jakoś przed.Najwazniejsze ze uslyszalas serduszko. To to teraz ja i ty tez czekamy na kolejna wizyte za 2 tyg ja mam 6 kwietnia a ty ?
Załączniki
ewelinanice
ewelinanice
GratulacjeJa już po wizycie
Jest dzidzia, bije serduszko widziałam, ale nie słyszałam... chyba moja Pani doktor ma jakiś stary sprzęt.... wg pomiarów wychodzi mi młodsza ciąża. Wychodzi 5tc 3d a wg miesiączki 6tc 0d .
Nie mam jeszcze karty ciąży. Kazała przyjść za 2 tygodnie to wtedy wszystko pozakladamy. Ah....
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, z reguły nie podsłuchuje się serduszka na tak wczesnym etapie, zeby nic nie uszkodzić. Też tylko pulsowanie widziałamJa już po wizycie
Jest dzidzia, bije serduszko widziałam, ale nie słyszałam... chyba moja Pani doktor ma jakiś stary sprzęt.... wg pomiarów wychodzi mi młodsza ciąża. Wychodzi 5tc 3d a wg miesiączki 6tc 0d .
Nie mam jeszcze karty ciąży. Kazała przyjść za 2 tygodnie to wtedy wszystko pozakladamy. Ah....
TWoja dzidzia ma chyba 3 mm, bo 17 mm to chyba pęcherzyk
Mimi2330
To mnie uspokoilasSpokojnie, z reguły nie podsłuchuje się serduszka na tak wczesnym etapie, zeby nic nie uszkodzić. Ten tylko pulsowanie widziałam
reklama