Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Nie martw sie na zapas!! Będzie wszystko dobrze, trzymamy kciuki! [emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko będzie dobrze [emoji173] Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Oby Mimi, oby.... teraz sprzęt będzie bardzo dobry.
Wszystko się rozstrzygnie za dwie godziny
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Urosept 3x2, jest całkowicie bezpieczny w ciąży, Ja do dzisiaj łykam gdzieś od 5tc [emoji4] I sok z żurawiny polecam [emoji4]Dziewczyny chyba dopadlo mnie zapalenie pęcherza eh i co teraz?
Dzieki zaraz lece do aptekiUrosept 3x2, jest całkowicie bezpieczny w ciąży, Ja do dzisiaj łykam gdzieś od 5tc [emoji4] I sok z żurawiny polecam [emoji4]
Nie było nic widać na wcześniejszych usg... Lekarz powiedział że m.in dlatego zaleca wstrzemięźliwość w pierwszych tygodniach. Mógł powstać przy współżyciu wczorajszym, I powiedział że jeśli miałam orgazm mogło to wywołać dodatkowo skurcze macicy (a ja miałam 2 [emoji33]) Także zakaz sexów aż ciąża trochę urośnie [emoji12] O ile w ogóle się jeszcze odważymy do końca ciąży, bo strachu się najedliśmy co nie miara [emoji52]O Matko!! No to przeszłaś. A wcześniej krwiaka nie było? Od czego to cholerstwo się robi?
Zrób jeszcze badanie moczu żeby sprawdzić czy bakterii nie ma. U mnie były liczne bakterie więc zrobiłam posiew no i wyszło że w moczu miałam E-coli- skończyło się na antybiotyku, ale na szczęście do teraz mam spokój [emoji4]Dzieki zaraz lece do apteki