reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Nie martw sie na zapas!! Będzie wszystko dobrze, trzymamy kciuki! [emoji1307]

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Dziewczyny ja też dziś strachu się najadłam... Po wczorajszych sexach zaczęłam plamić na różowo, dziś rano pojechałam na ip. Lekarz zabrał mnie na usg i tu kolejny strach- co chwilę miałam wrażenie że serduszko się zatrzymuje [emoji52] Okazało się że Maluszek jest już tak ruchliwy że ciężko wyłapać serduszko [emoji16][emoji23] Przyczyną plamienia był prawie 2cm krwiak, który mam nadzieję po górze leków się wchłonie... Na szczęście już nie plamię więc wszystko zapowiada się dobrze [emoji173]
P.s. widok tego Szkraba, który wygląda już jak Dziecko, ma rączki i nóżki, robi fikołki [emoji7][emoji7][emoji7] Zakochałam się [emoji173]

w57v3e3ktmvwxeii.png

O Matko!! No to przeszłaś. A wcześniej krwiaka nie było? Od czego to cholerstwo się robi?
Nie było nic widać na wcześniejszych usg... Lekarz powiedział że m.in dlatego zaleca wstrzemięźliwość w pierwszych tygodniach. Mógł powstać przy współżyciu wczorajszym, I powiedział że jeśli miałam orgazm mogło to wywołać dodatkowo skurcze macicy (a ja miałam 2 [emoji33]) Także zakaz sexów aż ciąża trochę urośnie [emoji12] O ile w ogóle się jeszcze odważymy do końca ciąży, bo strachu się najedliśmy co nie miara [emoji52]

w57v3e3ktmvwxeii.png

reklama
My tego nie robimy, bo też nie mamy odwagi. Będziemy mieć potem miesiąc miodowy, haha ;p
Dla dziecka człowiek potrafi się poświęcić <3 :D

Do góry