reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny..drugi dzien od rana mam biegunke..czy to normalne? Martwi mnie to

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja ciągle zaparcia :/

hchy43r8h8l5x99d.png

A ja ciągle zaparcia :/

hchy43r8h8l5x99d.png
Dopytaj lekarza z tego co wiem to biegunka nie jest za zdrowa :(
Mnie zasze pani doktor pytala czy to byla biegunka czy luźny stolec. Bo mimo wszystko jest do duza roznica. Jesli to jednorazowe opóznienie jelit to poczekaj do wizyty jesli biegunka non stop to pilnie skonsultowalabym to z lekarzem

m3sxskjo6qsoarci.png

Dopytaj lekarza z tego co wiem to biegunka nie jest za zdrowa :(
Mnie zasze pani doktor pytala czy to byla biegunka czy luźny stolec. Bo mimo wszystko jest do duza roznica. Jesli to jednorazowe opóznienie jelit to poczekaj do wizyty jesli biegunka non stop to pilnie skonsultowalabym to z lekarzem

m3sxskjo6qsoarci.png
Wczoraj rano 1 wizyta w toalecie wszystko ok druga biegunka....caly dzien.wszystko ok ..na wieczor najadlam.sie chipsow ciastek i frytek..jexdzilo mi cala noc i dzis rano 1 wizyta biegunka...zobaczymy jak reszta dnia

Wczoraj rano 1 wizyta w toalecie wszystko ok druga biegunka....caly dzien.wszystko ok ..na wieczor najadlam.sie chipsow ciastek i frytek..jexdzilo mi cala noc i dzis rano 1 wizyta biegunka...zobaczymy jak reszta dnia

Ja w nocy mialam biegunkę. Tzn moze to byl bardziej luźny stolec. Bolał mnie brzuch, ale tak dziwnie, ni to na okres, ni to typowo żołądek, doszlam do wniosku ze musi sie rozciągać macica, ale naprawde moocno.. jak do tej pory to byl najmocniejszy bol brzucha w ciazy.. a potem za chwile jak mnie nie pogonilo do kibla to dziękuję. Tyle ze u mnie bylo tak, ze przez kilka dni nie bylo klozetowania, wiec juz myslalam, ze zaparcia. Nasze organizmy są teraz naprawde uwrazliwione, do tego przeciez wiekszosc z nas bierze duphastony i inne, wiec moze w ten sposob reagują. Najwazniejsze to zebys sie nie odwodnila przy biegunce, no i uwazaj na diete :) gdzies czytalam ze jedne kobiety maja biegunki we wczesnej ciazy, inne zaparcia. Wydaje sie wiec ze to calkiem normalne :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży ok 10 tc miałam biegunkę przez tydzień, cały czas :-( schudłam 3,5 kg, całe szczęście z dzidzią było wszystko ok

Ja też dziś wizytuje o 13 ... Ale mam stresa bo dalej nic nie czuję

Dzięki dziewczyny! Jestem właśnie po usg- jest pecherzyk :) doktor powiedział że wszystko wygląda ok, zaraz mnie wypisza do domu. Zalecenia - leżeć i odpoczywać do poniedziałku. Trochę jestem spokojniejsza ;) prawie zawału dostalam jak zobaczyłam te plamienia..

reklama
Dzięki dziewczyny! Jestem właśnie po usg- jest pecherzyk :) doktor powiedział że wszystko wygląda ok, zaraz mnie wypisza do domu. Zalecenia - leżeć i odpoczywać do poniedziałku. Trochę jestem spokojniejsza ;) prawie zawału dostalam jak zobaczyłam te plamienia..

Super wieści! :)

Mimi nadal trzymam kciuki :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry