reklama
A gdzie pracujesz?Cześć kobitki,
Wczoraj się przeforsowałam w robocie i dziś już plamienia. Jak to jest, że kiedyś kobiety do 9 miesiąca w polu robiły. Często na naszym etapie nie wiedziały że są w ciąży. A ja 6 tydzień i już drugie plamienia
Ktoś by powiedział, że przecież pracuje umysłowo przed komputerem... Pracuje w sądzie. Co chwilę przerzucam tony akt. Bo przecież w szafach nie ma miejsca. Akta porozrzucane dookoła ciebie na ziemi. I tak co chwilę, podnosisz je, schylasz się. Masakra. Niby od 6 kwietnia chce iść na L4, ale nie wiem czy w tym wypadku nie pójdę szybciej.A gdzie pracujesz?
Jak masz plamienia to idź szybciej. Wykończysz się psychicznie.Ktoś by powiedział, że przecież pracuje umysłowo przed komputerem... Pracuje w sądzie. Co chwilę przerzucam tony akt. Bo przecież w szafach nie ma miejsca. Akta porozrzucane dookoła ciebie na ziemi. I tak co chwilę, podnosisz je, schylasz się. Masakra. Niby od 6 kwietnia chce iść na L4, ale nie wiem czy w tym wypadku nie pójdę szybciej.
Adrianna.em
Fanka BB :)
Klementinka
Dziewczyny czy któraś z was miała plamienia ? Właśnie trafiłam do szpitala miałam delikatnie zarozowiony sluz i ból brzucha. Zaczęło się po godzinie 16, o 20 byliśmy już w szpitalu. Narazie zrobili mi badania krwi (wszystko jest ok) wymazy z pochwy (wyniki będą rano). Rano mam dopiero usg- zresztą pierwsze dopiero. Jestem spanikowana i cały czas płacze rok temu poronilam w 7 tc.. na ta chwilę lekarze mi nic nie powiedzieli oprócz tego że mam leżeć. Jestem w Anglii tu nie dają żadnych leków na podtrzymanie. Myślicie że wszystko będzie ok z kruszynka ? może jednak ktoś miał takie plamienia
w pierwszej ciazy mialam. nie byly to plamienia a prawdziwe krwawienie
okazalo sie ze mialam krwiaka w macicy i on pekl, stad to krwawienie
to byl 8 tc.nic wtedy nie dostalam na podtrzymanie bo mowili ze naturalna selekcja w tak wczesnej ciazy,
z ciazy urodzil sie piekny synus wiec uszy do gory
wiesz juz cos? zrobili usg?
ewelinanice
Dziewczyny..drugi dzien od rana mam biegunke..czy to normalne? Martwi mnie to
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
W ciąży z córką albo miałam zaparcia, albo mnie czyścilo. Raz nie dojechałam do domu i musiałam to zrobić na McDonald's [emoji23][emoji23][emoji23] masakraDziewczyny..drugi dzien od rana mam biegunke..czy to normalne? Martwi mnie to