reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A ja dziś wizytuje. Właśnie się szykuje i ok 9 wyjeżdżam :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
A gdzie pracujesz?
Ktoś by powiedział, że przecież pracuje umysłowo przed komputerem... Pracuje w sądzie. Co chwilę przerzucam tony akt. Bo przecież w szafach nie ma miejsca. Akta porozrzucane dookoła ciebie na ziemi. I tak co chwilę, podnosisz je, schylasz się. Masakra. Niby od 6 kwietnia chce iść na L4, ale nie wiem czy w tym wypadku nie pójdę szybciej.

Kochana ja też mam biurowa ale tak jak mówisz... co chwila dźwiga się te segregatory. Ja dziś proszę o zwolnienie. A co tam

hchy43r8h8l5x99d.png

Ktoś by powiedział, że przecież pracuje umysłowo przed komputerem... Pracuje w sądzie. Co chwilę przerzucam tony akt. Bo przecież w szafach nie ma miejsca. Akta porozrzucane dookoła ciebie na ziemi. I tak co chwilę, podnosisz je, schylasz się. Masakra. Niby od 6 kwietnia chce iść na L4, ale nie wiem czy w tym wypadku nie pójdę szybciej.
Jak masz plamienia to idź szybciej. Wykończysz się psychicznie.

Hugins mysle, ze bedzie ok, w drugiej ciazy tez wlasnoe plamilam przez tydzien, taki sluz z krwia, a dzidzia urodzila sie zdrowa. Glowa do gory!

Dziewczyny czy któraś z was miała plamienia ? Właśnie trafiłam do szpitala :( miałam delikatnie zarozowiony sluz i ból brzucha. Zaczęło się po godzinie 16, o 20 byliśmy już w szpitalu. Narazie zrobili mi badania krwi (wszystko jest ok) wymazy z pochwy (wyniki będą rano). Rano mam dopiero usg- zresztą pierwsze dopiero. Jestem spanikowana i cały czas płacze :( rok temu poronilam w 7 tc.. na ta chwilę lekarze mi nic nie powiedzieli oprócz tego że mam leżeć. Jestem w Anglii tu nie dają żadnych leków na podtrzymanie. Myślicie że wszystko będzie ok z kruszynka ? może jednak ktoś miał takie plamienia

w pierwszej ciazy mialam. nie byly to plamienia a prawdziwe krwawienie
okazalo sie ze mialam krwiaka w macicy i on pekl, stad to krwawienie
to byl 8 tc.nic wtedy nie dostalam na podtrzymanie bo mowili ze naturalna selekcja w tak wczesnej ciazy,
z ciazy urodzil sie piekny synus wiec uszy do gory
wiesz juz cos? zrobili usg?

reklama
Do góry