reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
estrelicia
Bezkonserwantow ,takie klucia to rozciagajaca sie macica Tez tak mialam, czasami nawet bolesnie kulo.
Ja smaruje od poczatku Palmers cocoa butter, dla ciezarnych, dla mnie najlepszy zastanawialam sie tez nad tym bio oil , ale poki co balsam daje rade. Po co wam te wszystkie leki I hormony w ciazy? Jak czytam to chyba kazda cos bierze?
Ja nic nie biorę [emoji14] tzn kwas foliowy i jod, bo to obowiązkowe, ale poza tym nic nawet się pytałam ostatnio lekarza o witaminy to na mnie spojrzał jak na głupka i powiedział, żebym sobie owoców nakupowała
Na rozstępy też kupiłam Palmers cocoa butter, wszędzie widzę same pozytywne opinie
ewelinanice
U nas do 15 tygodnia usg dowcipne..ci do rozstepow bardzo sie boje bo mam blizne od dwoch lat po operacji od splotu slonecznego do pepke ... i nest taka szeroka i maloelastyczna... wszystko mi pochlasta dlatego musze sie pilnowac z waga ...w sensie nie przejadac sie i nie naduzywac slodyczy...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
Juz mi sie literki myla... dzis dzien z nudnoscismi jee to sygnal ze jest ok.. musze zaraz klasc sie spac bo jutro uczelnia....ps zauwazylam ze mam pociag do bananow za ktorymi nie przepadalam...a odrzuca mnie od ulubionych jablek
Majeczka85
Za to ja uwielbiam banany a teraz po nich mi nie dobrze za to jablka teraz kilogramami jemJuz mi sie literki myla... dzis dzien z nudnoscismi jee to sygnal ze jest ok.. musze zaraz klasc sie spac bo jutro uczelnia....ps zauwazylam ze mam pociag do bananow za ktorymi nie przepadalam...a odrzuca mnie od ulubionych jablek
Piotrusiowa
Co do rozstępów to jestem zdania że jak ktoś ma tendencję to choćby się smarowal dziesięcioma różnymi kremami to i tak będzie mieć. Wg mnie bio oil to strata kasy. Osobiście polecam oliwkę całą ciążę używałam tylko tej w żelu na mokre ciało pod prysznicem i nie mam żadnego rozstepu po ciąży (ale ogólnie to mam ich trochę po okresie dojrzewania). Ciekawe czy teraz mnie oszczędzi.
Mimi powodzenia jutro
Mimi powodzenia jutro
Majeczka85
Nie grzeszAle Wam zazdroszczę tych wymiotow hehe ja dziś miałam ochotę na kopytka z sosem, a ze miałam wolny dzien to takie sobie przyzadzilam
reklama
W poprzedniej ciąży jak miałam wizytę w późniejszych godzinach to brałam ze sobą tatusia, przy porodzie był obowiązkowo mimo, że też boi się krwi i jest mu słabo w szpitalach, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie rodzić samej.
U mnie dopiero ok. 10tc USG przez brzuch.
Czasem mnie coś poboli ale generalnie wykańczają mnie mdłości :/ wizyta za 4 dni, już nie mogę się doczekać
U mnie dopiero ok. 10tc USG przez brzuch.
Czasem mnie coś poboli ale generalnie wykańczają mnie mdłości :/ wizyta za 4 dni, już nie mogę się doczekać