Anusiak1507
Fanka BB :)
@Bezkonserwantow masz termin na 9.11?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dzis boli tak jak na bol pecherza ale jak oddaje mocz nic nie boli wiec wnioskuje ze to jest wlasnie to uczule jakie jest przy bolu rozciagania macicy i oczywiacie wrocil bol plecow. Ale to nie sa jeszcze ostre bole wiec staram sie nie panikowac. I mam wrazenie jak by krocze mi puchlo.. tez tak masz?Dziewczyny, a pobolewa was tam w srodku? Dziwny "ból". Ciężko go opisać, trwa czasami i tylko chwile
Mnie dzis boli tak jak na bol pecherza ale jak oddaje mocz nic nie boli wiec wnioskuje ze to jest wlasnie to uczule jakie jest przy bolu rozciagania macicy i oczywiacie wrocil bol plecow. Ale to nie sa jeszcze ostre bole wiec staram sie nie panikowac. I mam wrazenie jak by krocze mi puchlo.. tez tak masz?
@Bezkonserwantow tak 15lipca
Ja wg miesiaczki mam 11.11 a wg usg roznica dwoch dni jak narazie... Znajac moje szczescie urodze wczeaniej tak jak przy corze od poczatku na ppdtrzymaniu porod w 35tyg
Kazda z nas jest inna. Jesli to tylko lekki bol to przeczekalabym. Jak silny to od razu bym poleciala na izbe przyjec do szpitala. Jesli bedzie ok odesla do domu jak zacznie sie cos dziac bedziesz pod opieka.Hmm, ciężko mi to opisać [emoji85] jakby mnie coś kulo w szyjkę macicy... coś takiego [emoji15]
Kazda z nas jest inna. Jesli to tylko lekki bol to przeczekalabym. Jak silny to od razu bym poleciala na izbe przyjec do szpitala. Jesli bedzie ok odesla do domu jak zacznie sie cos dziac bedziesz pod opieka.