reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, a pobolewa was tam w srodku? Dziwny "ból". Ciężko go opisać, trwa czasami i tylko chwile

f2w39n73te1rwg8n.png
Mnie dzis boli tak jak na bol pecherza ale jak oddaje mocz nic nie boli wiec wnioskuje ze to jest wlasnie to uczule jakie jest przy bolu rozciagania macicy i oczywiacie wrocil bol plecow. Ale to nie sa jeszcze ostre bole wiec staram sie nie panikowac. I mam wrazenie jak by krocze mi puchlo.. tez tak masz?

m3sxskjo6qsoarci.png

Mnie dzis boli tak jak na bol pecherza ale jak oddaje mocz nic nie boli wiec wnioskuje ze to jest wlasnie to uczule jakie jest przy bolu rozciagania macicy i oczywiacie wrocil bol plecow. Ale to nie sa jeszcze ostre bole wiec staram sie nie panikowac. I mam wrazenie jak by krocze mi puchlo.. tez tak masz?

m3sxskjo6qsoarci.png

Hmm, ciężko mi to opisać [emoji85] jakby mnie coś kulo w szyjkę macicy... coś takiego [emoji15]

f2w39n73te1rwg8n.png

Kazda z nas jest inna. Jesli to tylko lekki bol to przeczekalabym. Jak silny to od razu bym poleciala na izbe przyjec do szpitala. Jesli bedzie ok odesla do domu jak zacznie sie cos dziac bedziesz pod opieka.

m3sxskjo6qsoarci.png

Od czasu do czasu czuje coś takiego, nie jest to uciążliwe, nie zwijam sie z bólu. Pokuje chwile i przechodzi :-). W poniedziałek idę na wizytę to może zarzucę tematem :-)

f2w39n73te1rwg8n.png

reklama
Do góry