Anusiak1507
Fanka BB :)
Uzywalyscie bio-oil? Bo zastanawiam sie czy warto go kupic pomimo starych rozstepow :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze stare rozstepy to tylko laserowo mozna usunac. Ale jako zapobiegawczo na nowe czemu nie?Uzywalyscie bio-oil? Bo zastanawiam sie czy warto go kupic pomimo starych rozstepow :-)
Pierwszy raz sie spotykam z usg przez brzuch na tym etapie ciazy... Szkoda ze nie widzialas MaluchaJestem zła sama na siebie. .... przez wymioty i nudności lekarz nie zrobił mi dziś usg. .. z głodu bolał mnie brzuch od 3 dni nie miałam nic w żołądku. .... lekarz powiedział że nie zrobi mi usg bo i tak będę się wiercic z bólu zwłaszcza ze usg wykonywane jest przez brzuch a nie do pochwowo.... Ale dał mi tabletki przeciw wymiotne dziś po 15 zaliczyłam w końcu pierwszy posiłek i teraz wieczorkiem również..... Brzuch nie bolii wymiotow nie było jak narazie.... mam wrócić na usg w piątek za tydzień jak już lepiej się będę czuła i odzyskaj energi i prEdewsztstkim brzuch nie będzie boleć. ...
MIalam to samo w 6tc ! W jeden dzien ciągnącokłujące uczucie w pochwie, na następny dzień jakby szczypiącociągnace uczucie od cewki do pęcherza (ale przy siku nic nie bolało). Myslalam ze bierze mnie jakies zapalenie, ale na nast dzien nic juz nie czulam. Siostra mowi ze to wiązadla od wzgorka lonowego się rozciągalyHmm, ciężko mi to opisać [emoji85] jakby mnie coś kulo w szyjkę macicy... coś takiego [emoji15]
Poprzednia ciążę też miałam już pierwsze usg przez brzuch w 6tyg ....tylko może jest jakaś różnica w aparaturach tych we Francji a tymi w Polsce....wszystko jest ładnie widoczne i nawet słychać pukanie tak malutkiego serduszka.....usg wykonywane jest tu co miesiąc i zawsze na pamiątkę dostaje się z 15 zdjęć jak się pytałam ginekologa czemu nie do pochwowo.... odpowiedział że niema sensu i tak będzie tak samo widać przez brzuszek ..... z tym ze widać że sprzęt jest nowy .... i powiem szczerze ze w Polsce nigdy takiego nie widzialamPierwszy raz sie spotykam z usg przez brzuch na tym etapie ciazy... Szkoda ze nie widzialas Malucha
Dobrze natomiast ze zaczelas jesc
Smacznego
Tydzien szybko zleci
No to uspokoilas mnie bo dokładnie tez tak mialamMIalam to samo w 6tc ! W jeden dzien ciągnącokłujące uczucie w pochwie, na następny dzień jakby szczypiąnociągnace uczucie od cewki do pęcherza (ale przy siku nic nie bolało). Myslalam ze bierze mnie jakies zapalenie, ale na nast dzien nic juz nie czulam. Siostra mowi ze to wiązadla od wzgorka lonowego się rozciągaly