reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Danielkowa w lezacej, ale mialam epidural I to mi zwolnilo akcjr, poznie z oksytocyna, masakra, druga dawka epiduralu (I tu byl blad) bo zbyt bardzo bylam znieczulona, ogolnie, nie mialam sil , bo caly dzien chodzilam a na porodowke zabrali mnie o 23 ,cala noc nie spalam, parte przed 7 rano, nie moglam jesc, bylam mega wyczerpana I wykonczona jak nigdy, nie mialam sil juz przec...

reklama
Dziewczyny ja dzis wyczytalam.w.necie ze ponoc w 91 % przypadkow duze wzrosty hcg po 48h to dziewczynki a male przyrosty to chlopak

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Duże to jaki ? Małe to jakie ? [emoji6]

Cześć wszystkim! :)
Dzisiaj poranna toaleta mnie ominęła, ale może nadrobie wieczorem, tak jak dwa dni temu..
Ogolnie czuje dalej mdłości, ale jest juz to trochę inaczej. Teraz caly czas mnie lekko mdli a mam takie "napady", tak mi niedobrze, jak bym miala zaraz zwymiotować.
Dzisiaj mówię dyrektorce, że biorę od poniedziałku l4, jakos sie boję i stresuje :( ale chce isc.. Męczę się w pracy..
A poza tym praca w przedszkolu na prawdę nie jest lekka, nie mam teraz cierpliwości do dzieci.

Gratuluję wizyt i bijacych serduszek!:)

Odpoczywaj kochana ! ... póki jeszcze możesz [emoji12]

6 t 0 d ale pani doktor powiedziała ze chyba mam farta bo to jest takie maciupkie ze wczoraj jeszcze moglo byc tak ze nic bym nie uslyszala.

m3sxskjo6qsoarci.png

Gratulki [emoji106][emoji3]

@gabrika zdecydowałaś w końcu kiedy powiesz w pracy?
Ja mam spotkanie dotyczące dalszych planów organizacyjnych 07.04 i do tego czasu na pewno nie powiem, bo nie chce aby to miało wpływ na jakiekolwiek decyzje. Za ciężko pracuje aby im pomoc w tym temacie [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż ma bałagan w chromosonach. Jest zdrowy ale mamy 50 % szans na zdrowe dziecko. Pierwsze nie miało tyle szczęścia i przerwana ciąża w 21 tc. często bo jak lekarz nie mógł czegoś zmierzyć to trzeba było przyjechać za parę dni. aż się maleństwo obrocie i zechce pokazać:) a sama amniopunkcja niestety też po niej trzeba prowadzić oszczędny tryb życia. Zdrowe rodziny mała dwa czy trzy badania ja w na badaniach byłam co tydzień od 13 do 21 tyg.
Przepraszam że zapytam :-) a Twoja ciąża przerwana w 21 tc to aniołek?

xnw40tc7sy506vxn.png

Przepraszam że zapytam :-) a Twoja ciąża przerwana w 21 tc to aniołek?

xnw40tc7sy506vxn.png
Tak Kubuś to aniołek:* Urodził się tak po cichutku nocą... To już za mną teraz modlę się o to żeby było zdrowe. Żebym nie musiała patrzeć jak gaśnie. Jestem optymistycznie nastawiona ale i tak się boję. Wszystko rozstrzygnie się na badaniach prenatalnych.

Gratuluję udanych wizyt :)
Fajnie się czyta jak są same dobre wiadomości!

Wy myślicie nad L4, a ja się zastanawiam nad podjęciem pracy teraz ;)

@shaggy, znowu ciekawość zawodowa mnie ciągnie, jak wyszło u męża, że ma bałagan w chromosomach, dopiero przy ciąży? Współczuję bardzo Waszych przeżyć, wyobrażam sobie jaki stres przeżywałas... No ale teraz na pewno będzie wszystko w porządku :*

p19uskjojbeqaxq5.png

Tak Kubuś to aniołek:* Urodził się tak po cichutku nocą... To już za mną teraz modlę się o to żeby było zdrowe. Żebym nie musiała patrzeć jak gaśnie. Jestem optymistycznie nastawiona ale i tak się boję. Wszystko rozstrzygnie się na badaniach prenatalnych.
Trzymam kciuki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
witam się i ja :)

Aktualnie jestem w 6 tc, tak sama wyliczyłam i potwierdzają to badania krwi ;)
Do lekarza idę w następną środę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :D
w niedzielę chwalę się rodzicom :D

Trzymam kciuki za nas wszystkie !
I mam niesamowitego pietra, to moja 1 ciąża... ;)

Do góry