Danielkowa w lezacej, ale mialam epidural I to mi zwolnilo akcjr, poznie z oksytocyna, masakra, druga dawka epiduralu (I tu byl blad) bo zbyt bardzo bylam znieczulona, ogolnie, nie mialam sil , bo caly dzien chodzilam a na porodowke zabrali mnie o 23 ,cala noc nie spalam, parte przed 7 rano, nie moglam jesc, bylam mega wyczerpana I wykonczona jak nigdy, nie mialam sil juz przec...
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dzis wyczytalam.w.necie ze ponoc w 91 % przypadkow duze wzrosty hcg po 48h to dziewczynki a male przyrosty to chlopak
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Duże to jaki ? Małe to jakie ? [emoji6]
Cześć wszystkim!
Dzisiaj poranna toaleta mnie ominęła, ale może nadrobie wieczorem, tak jak dwa dni temu..
Ogolnie czuje dalej mdłości, ale jest juz to trochę inaczej. Teraz caly czas mnie lekko mdli a mam takie "napady", tak mi niedobrze, jak bym miala zaraz zwymiotować.
Dzisiaj mówię dyrektorce, że biorę od poniedziałku l4, jakos sie boję i stresuje ale chce isc.. Męczę się w pracy..
A poza tym praca w przedszkolu na prawdę nie jest lekka, nie mam teraz cierpliwości do dzieci.
Gratuluję wizyt i bijacych serduszek!
Odpoczywaj kochana ! ... póki jeszcze możesz [emoji12]
6 t 0 d ale pani doktor powiedziała ze chyba mam farta bo to jest takie maciupkie ze wczoraj jeszcze moglo byc tak ze nic bym nie uslyszala.
Gratulki [emoji106][emoji3]
@gabrika zdecydowałaś w końcu kiedy powiesz w pracy?
Ja mam spotkanie dotyczące dalszych planów organizacyjnych 07.04 i do tego czasu na pewno nie powiem, bo nie chce aby to miało wpływ na jakiekolwiek decyzje. Za ciężko pracuje aby im pomoc w tym temacie [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
xdzo19
Ja już po wizycie zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
sylwkaq90
Dopiero do lekarza ide w poniedzialek, ale chyba nie bedzie problemu ze zwolnieniemCzekamy na info
Poprosilas lekarza o zwolnienie czy sam dał?
Gratuluje!Ja już po wizycie zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.
ewelinanice
Gratulacje [emoji4]Ja już po wizycie zarodek 1,3mm, wszystko w porządku i piękne zdjęcie na pamiątkę kolejna wizyta 13.04. Ulżyło mi niesamowicie.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Przepraszam że zapytam :-) a Twoja ciąża przerwana w 21 tc to aniołek?Mój mąż ma bałagan w chromosonach. Jest zdrowy ale mamy 50 % szans na zdrowe dziecko. Pierwsze nie miało tyle szczęścia i przerwana ciąża w 21 tc. często bo jak lekarz nie mógł czegoś zmierzyć to trzeba było przyjechać za parę dni. aż się maleństwo obrocie i zechce pokazać a sama amniopunkcja niestety też po niej trzeba prowadzić oszczędny tryb życia. Zdrowe rodziny mała dwa czy trzy badania ja w na badaniach byłam co tydzień od 13 do 21 tyg.
Tak Kubuś to aniołek:* Urodził się tak po cichutku nocą... To już za mną teraz modlę się o to żeby było zdrowe. Żebym nie musiała patrzeć jak gaśnie. Jestem optymistycznie nastawiona ale i tak się boję. Wszystko rozstrzygnie się na badaniach prenatalnych.Przepraszam że zapytam :-) a Twoja ciąża przerwana w 21 tc to aniołek?
estrelicia
Gratuluję udanych wizyt
Fajnie się czyta jak są same dobre wiadomości!
Wy myślicie nad L4, a ja się zastanawiam nad podjęciem pracy teraz
@shaggy, znowu ciekawość zawodowa mnie ciągnie, jak wyszło u męża, że ma bałagan w chromosomach, dopiero przy ciąży? Współczuję bardzo Waszych przeżyć, wyobrażam sobie jaki stres przeżywałas... No ale teraz na pewno będzie wszystko w porządku :*
Fajnie się czyta jak są same dobre wiadomości!
Wy myślicie nad L4, a ja się zastanawiam nad podjęciem pracy teraz
@shaggy, znowu ciekawość zawodowa mnie ciągnie, jak wyszło u męża, że ma bałagan w chromosomach, dopiero przy ciąży? Współczuję bardzo Waszych przeżyć, wyobrażam sobie jaki stres przeżywałas... No ale teraz na pewno będzie wszystko w porządku :*
Antonia2016
Trzymam kciuki :-)Tak Kubuś to aniołek:* Urodził się tak po cichutku nocą... To już za mną teraz modlę się o to żeby było zdrowe. Żebym nie musiała patrzeć jak gaśnie. Jestem optymistycznie nastawiona ale i tak się boję. Wszystko rozstrzygnie się na badaniach prenatalnych.
reklama
witam się i ja
Aktualnie jestem w 6 tc, tak sama wyliczyłam i potwierdzają to badania krwi
Do lekarza idę w następną środę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
w niedzielę chwalę się rodzicom
Trzymam kciuki za nas wszystkie !
I mam niesamowitego pietra, to moja 1 ciąża...
Aktualnie jestem w 6 tc, tak sama wyliczyłam i potwierdzają to badania krwi
Do lekarza idę w następną środę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
w niedzielę chwalę się rodzicom
Trzymam kciuki za nas wszystkie !
I mam niesamowitego pietra, to moja 1 ciąża...