reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
A ja zupelnie nie mam ochoty ostatnio gotowac i ciaglr kanapki wcinam
Karolka2106
Ja bym ciągle spała. Nie mam na nic siły.
Ja chce kupić, ale mój mąż mówi, że nie. Jestem panikara i, że jak nie usłyszę przez chwilę to już będę płakać i panikowac. Więc sama nie wiem czy to dobry pomysł.Jeśli chodzi o detektor tętna to być może kupie.
Ja tez mam lenia. Nic mi się nie chce.
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
zaczynamy 8 tydzień! [emoji178]
Karolka2106
Bezkonserwantow
Wscibscy znajomi haha ale zabrzmiało :-) ja mam wscibska bratową przez którą musiałam w weekend pić piwo bezalkoholowe żeby nie drazyla tematu eh..:-)
O matko [emoji23] czego sie nie robi, żeby ukryć nasz stan [emoji23]. Przed ciąża paliłam, wszyscy wiedzieli. Byłam ostatnio na urodzinach to wychodziłam sama i udawałam ze pale na dworze Hahaha [emoji23]
Karolka2106
Haha ale się uśmiałam, superO matko [emoji23] czego sie nie robi, żeby ukryć nasz stan [emoji23]. Przed ciąża paliłam, wszyscy wiedzieli. Byłam ostatnio na urodzinach to wychodziłam sama i udawałam ze pale na dworze Hahaha [emoji23]
reklama
ewelinanice
Hehe to by było dobre[emoji4]Jak tak sobie rozmyslam nad rozwojem naszych Maluchow to mysle jak cudnie byloby miec takie prywatne osobiste usg.... Nie czekac na wizyty, nie denerwowac sie czy wszystko dobrze... Tylko wiedziec... ze dobrze
Takie tam dywagacje...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom