reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Wscibscy znajomi haha ale zabrzmiało :-) ja mam wscibska bratową przez którą musiałam w weekend pić piwo bezalkoholowe żeby nie drazyla tematu eh..:-)

xnw40tc7sy506vxn.png
Hehe najlepsze jest to ukrywanie sie przef wscibskimi. Skad ja to znam [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis moj chlop pojechal do przedszkola po mlodsza corke i wszystkie Panie mu gratulowy. Majka ppwoedziala ze mama w brzuszku ma Gabryske. A to przeciez jeszcze jedna.wielka tajemnica. A i juz z zalozenia jest przesadzone ze to dziewczynka bo u nas w rodzinie to same dzewczynki sie rodza. Marzymy chlopcu...ale zdrowie najważniejsze

Dzis moj chlop pojechal do przedszkola po mlodsza corke i wszystkie Panie mu gratulowy. Majka ppwoedziala ze mama w brzuszku ma Gabryske. A to przeciez jeszcze jedna.wielka tajemnica. A i juz z zalozenia jest przesadzone ze to dziewczynka bo u nas w rodzinie to same dzewczynki sie rodza. Marzymy chlopcu...ale zdrowie najważniejsze

Ojej, przed dziećmi nic nie da sie ukryć [emoji23][emoji23]

f2w39n73te1rwg8n.png

A ja dzisiaj zaczęłam myśleć o badaniu glukozy z obciążeniem... tyle się nasłuchałam o tym, że aż mnie wzdryga na samą myśl... :p
Koleżanka robiła takie badanie co prawda w ciąży nie była ale mówiła,że ją straszyli że nie dobre a okazało się ,że smaku jak bardzo posłodzona woda z cukrem i da się wypić.Sama nie wiem jak to wypije bonie lubię nic słodzonego pić ale nie maco się martwić na zapas aw którym tyg się je robi?

Chyba picie glukozy jest pozniej. Dobrze, że nie teraz bo mogloby sie to źle skończyć!
Ja nie bede kupować żadnego detektora. Niepotrzebny stres! Nie wynajdzie sie serduszka, bo dzidzia się inaczej ułoży i będzie panika.
A prZecież jak sie cos wydarzy to nie mamy na to wplywu prawda? Mi sie wydaje, że powinno nam wystarczyć usg.
Odebralam wyniki tsh 0,27, wiec chyba jest oki ;)

Ja na detektor mam trochę inny pogląd. Mój syn był owinięty dwukrotnie pępowina wokół szyi o czym wiedzieliśmy od 32tc. Do tego w brzuchu był strasznym leniuszkiem malo się ruszał. Nie muszę mówić jaki to był stres, kiedy ob przez cały dzień spał i nie dawał znaku życia. Jeździłam co jakiś czas na IP, co było uciążliwe.
Jeśli się okaże, ze drugie dziecko tez popłacze się w pępowinie i będzie leniuchem w brzuchu to drugi raz nie zamierzam przechodzić tego stresu i SMS będę sprawdzać tętno.
Na razie daje sobie z tym spokój ;)

Nie wiem jak Wy ale ja szykuje się już do spania [emoji23][emoji23][emoji23] dobrej nocy! :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry