reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

A ja dzisiaj zaczęłam myśleć o badaniu glukozy z obciążeniem... tyle się nasłuchałam o tym, że aż mnie wzdryga na samą myśl... :p

reklama
A ja dzisiaj zaczęłam myśleć o badaniu glukozy z obciążeniem... tyle się nasłuchałam o tym, że aż mnie wzdryga na samą myśl... :p

To nie jest takie złe :) serio da się przeżyć. Zazwyczaj słyszy się tylko te negatywne historie, ale naprawdę są kobiety, które przechodzą przez to lajtowo. Nie ma co się nastawiać :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Pamietam, ze jutro oprócz mojej jest dużo wizyt :)
Piszczę która i o której :) będziemy trzymać kciuki :)

Ja o 14:20 :)

Dziewczyny możecie mi przypomnąć jaki zestaw witamin z kwasem foliowym są jest najlepszy? Mój maz przylatuje w weekend do mi przywiezie bo tutaj za tabletki trzeba płacić 100 zł i starcza na dwa tygodnie bez sensu żebym przepłacała.
Ja swoje usg mam w sobotę juz sie nie mogę doczekać męża i wizyty wspólnej :))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@89Katia no oby :D wiadomo, że są gorsze rzeczy na świecie. Wszystko do przeżycia. Pocieszające jest to, że podobno można wziąć ze sobą cytryne i wcisnąć sobie soku do tej glukozy. Ale mimo wszystko wypicie na czczo czegoś tak słodkiego chyba do najprzyjemniejszych nie należy :p i jeszcze te 2h w laboratorium...

Trzymam za Was wszystkie kciuki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@89Katia no oby :D wiadomo, że są gorsze rzeczy na świecie. Wszystko do przeżycia. Pocieszające jest to, że podobno można wziąć ze sobą cytryne i wcisnąć sobie soku do tej glukozy. Ale mimo wszystko wypicie na czczo czegoś tak słodkiego chyba do najprzyjemniejszych nie należy :p i jeszcze te 2h w laboratorium...

Wiesz tutaj zależy od laboratorium. W jednym pozwalają cytrynę, a w drugim nie.
Ja jednak podziękuje za nią, bo nie chce, żeby wynik był przekłamany.
Tak samo nie rozumiem jak niektórym kobietom między pobraniami pozwalają iść do parku czy jechać do domu. Przecież tutaj chodzi o to, żeby nie mieć żadnej aktywności fizycznej i nie spalać tego cukru.
No nie wiem :)

Do góry