reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja już po pracy. :D
Oj domowe usg byłoby super... pewnie codziennie bym podglądala Maleństwo. A myslalyscie może o kupnie detektora płodu, albo któraś ma? Bo ja się zastanawiam. :)
@89Katia ja dzisiaj na obiad bez szału ryż, z fileten z kurczaka, pieczarkami, kukurydza i papryka. :)

@Monika260 ja też biorę femibion natal 1 ;)

Dzisiaj o 18.30 wizytuje i strasznie się boję:(

@Iska90 kluski śląskie? Pycha! Ale bym zjadła... :rolleyes::laugh2:

reklama
U mnie na obciążeniu nie pozwalali dodać cytryny, nasłuchałam się o tym badaniu tyle strasznego, że na miejscu generalnie się miło rozczarowałam, gorsze już jest comiesięczne kłucie ;)

Ja na obiad kontynuuję od wczoraj gołąbki z pyrkami mniam :D

W pierszej ciąży na zwolnienie poszłam dopiero w 7 miesiącu, teraz jestem jeszcze na macierzyńskim więc nie wrócę do pracy tylko przyniosę od razu L4 choć chciałoby się wrócić do świata dorosłych no ale w takim przypadku po prostu mi się nie kalkuluje ;)

Ja mam jeszcze tydzień do wizyty, większych objawów nadal brak a kończę dziś szósty tydzień, pewnie za 2 tygodnie nie będzie już tak miło [emoji23]

Dla mnie bad.glukozy jest gorsze od ginekologicznego. Jest to tak zamulająco slodkie, że ostatnie łyki były okropnością. Za ost.razem dałam cytryne i bylo lepsze w smaku.

oar89n7312bz9t17.png

Tu dają do wypicia lucozade, da się przeżyć ;-) a robili mi to badanie tylko dlatego , że moja mama ma cukrzycę

Ja czasami noszę synka bo on to taki przytulasek i wtedy córka trochę zazdrosna i też chce na ręce więc ją też czasami biorę. Syn waży ponad 13,5 kg a córka 20 kg a ma 3l i 5 m-cy.

reklama
Ja dzis czuje się fatalnie. Mdli mnie trochę. Do tego pobolewa mnie brzuch.
Na obiad kupiłam pierogi z kapustą i grzybami. Dość miałam już gulaszu.

Do góry