reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Teraz jest taka fajna maść bez sterydów na skórę atopowa można ją w ciąży stosować Bepanthen Sensiderm

Próbowalaś czy jest skuteczna?

Co do płci dziecka, to ja biorę co dadzą :) byle było zdrowe :) może to dziwne, ale nie mam preferencji. Uważam, że zarówno chłopiec, jak i dziewczynka daje wiele radości i ciekawych doświadczeń :) chociaż w sumie dla chłopca mamy już wybrane imię, a dla dziewczynki jest nam trudniej wybrać coś mało oklepanego :)

reklama
Czy wy dziewczyny macie teraz huśtawki nastrojów? Ja normalnie nie mogę sobie z tym poradzić... pół dnia fruwam w obłokach i jestem mega optymistką, by wieczorem być zdołowana dosłownie wszystkim... :( najbardziej dobija mnie praca i to, że ciężko mi jest teraz 100% skupić się na moich obowiązkach... senność i roztargnienie dają mi w kość :( praca, którą do tej pory uwielbiałam teraz staje się dla mnie masakrycznie męcząca... :( :( jak sobie z tym radzić?

W pierwszej ciąży bardzo chciałam chłopca ale czułam , że nic z tego i faktycznie urodziłam dziewczynkę. Teraz jest tak samo... ale tak sobie myślę, że nie chcę wiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka, poczekam do rozwiązania, przynajmniej będzie element zaskoczenia :)

Podziwiam. Ja bym nie wytrzymała bez tej informacji ;)

Dziewczynki pomóżcie. Jak wstawić suwaczek? Wchodzę w sygnatury i tam wklejam link ale suwaczek się nie pokazuje :(

Dziewczynki pomóżcie. Jak wstawić suwaczek? Wchodzę w sygnatury i tam wklejam link ale suwaczek się nie pokazuje :(
Mi tez tak nie dzialalo dlatego przerzucilam sie na aplikacje

m3sxskjo6qsoarci.png

Mnie dzisiaj tam mdliło i było duszno że przeszłam się do biedry po migdały. Zaczęłam jeść już w sklepie ale pomagają. I właśnie w bierze kupiłam książeczkę mój pierwszy roczek. W środku wydała mi się uniwersalna więc wzięłam. Dopiero w domu się zorientowalam że to dla chłopca. Czyżby przeznaczenie? Chociaż wolałabym córkę bo już jedną mam i wszystko po niech trzymałam. I jakoś tak zawsze wyobrażałam sobie siebie z dwiema córkami.

Robię dzisiaj na obiad butter chickena. Mmm, będzie pysznie.

Już nie pamiętam, ale która pisała o swedzacej skórze. Sama mam dermografizm i non stop pokrzywke więc bez leków ciągle się drapie. Musiałam zmienić leki na czas ciąży na taki bezpieczne dla dziecka. Ale na samą sucha skórę polecam balsamy ale te z wyższej półki jak xera calm lub lipikar ap+. Są drogie ale sprawdziłam już wiele i tylko one działają.

Z moją cera nic się nie dzieje, może tak już mam

Czy wy dziewczyny macie teraz huśtawki nastrojów? Ja normalnie nie mogę sobie z tym poradzić... pół dnia fruwam w obłokach i jestem mega optymistką, by wieczorem być zdołowana dosłownie wszystkim... :( najbardziej dobija mnie praca i to, że ciężko mi jest teraz 100% skupić się na moich obowiązkach... senność i roztargnienie dają mi w kość :( praca, którą do tej pory uwielbiałam teraz staje się dla mnie masakrycznie męcząca... :( :( jak sobie z tym radzić?
No ja np jeszcze tylko tydzień i smigam na L4. A humory też mam, Dziś już płakałam z rana w sumie z niczego. Z resztą jakiś dziwny dzisiaj dzień mam :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry