reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

U nas Adaś od wczoraj śmieje się pełną gębą;) jest taki słodki;) ja Świat nie czuje ale to może też dlatego że nie mam typowej choinki u nas w pokoju ze względu na małego i koty. Dziś idziemy z adsasiem do chirurga z przepuklina i potem na szczepienie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super wieści na święta
Mój ma katar 4 dzień, ale dajemy radę, ściągam z noska fridą z końcówką do odkurzacza, mam nadzieję, że do świąt nie będzie po nim śladu, podaję też Julita C 2 razy dziennie po 4 krople

My jeszcze będziemy szli do okulisty z tym okiem. Mieliśmy iść dziś ale małemu wyskoczyła gorączka po szczepieniu i wolę go nie tachac z domu na taka pogode

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki. Zrobię mu na wieczór inhalacje, może go uśpi, w czoraj ryczałt 5 godzin, padł o 2.00. A zaczęło się, że z piersi mu za szybko leciało, a on nie lubi. I tak chyba że zmęczenia młyńskie koło. Padam na twarz ze zmęczenia. Teraz na szczęście śpi po spacerze.

Czesc dziewczyny nie mam na noc czasu dzieci chore my też.
Starszy ma zap krtani gardła drugi tydz.Teraz Emilek chory jesteśmy w szpitalu
Wczoraj była temp 38 rano byłam i pediatry twierdzila ze zap odkrzelikiw szybko do szpitala Zostawili nas ale oskrzela ok gardło zawalone nos zapchany wydzielona żółta zrobili bad na wirusa Rsv negatywny.
Dostał krople do noska z antybiotyków i nasivin baby.
Ja wykończona pozdrawiam

A u nas jakoś się ogarnia sytuacja. Tzn. w domu syf jakich mało, prawie nic nie pogotowane, na szczęście na wigilie idziemy do teściów, a potem do mojej babci. Przynajmniej zdrowotnie dochodzimy do siebie. Córcia skończyła dzisiaj antybiotyk, mąż zaczął swój w czwartek, ja i synuś się trzymamy.
Stefanek w środę skończył miesiąc, kiedy to zleciało?
Jak Wam idą świąteczne przygotowania? Wszystko już zapięte na ostatni guzik?

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrówka dziewczyny dla Was i dzieciaczków! Wszyscy chorują jakaś epidemia:eek: my z racji izolacji od świata nie mamy za wiele przygotowań bo sami dużo nie zjemy. Przynajmniej nie ma dużo roboty:sorry2: choinka jest, prezenty są, zakupy zrobione więc jest ok:blink:

Do góry