SophieAnne25
Fanka BB :)
Hej widzę że sezon chorobowy w pełni. Mało się udzielam ostatnio ale ciężko mi znaleźć czas żeby coś napisać. U nas święta pełną parą. Choinka już stoi, wczoraj nawet pierwszy prezent się pod nią znalazł. Znajoma z Wrocławia przysłała dzieciakom książeczki o Wrocławiu i krasnalach. Cały wieczór rozwiązywałyśmy łamigłówki a wcześniej upiekłyśmy kruche ciacha. Dziś zabieram się za pierniki. Dostałam przepis na od razu miękkie, zobaczymy czy takie będą.
Moja starsza ma anginę, od wczoraj na antybiotyku. Młodszy pokasłuje, mąż ma zapalenie zatok. Tylko ja się trzymam. Synek wstał mi dzisiaj o 6. przebrałam go, przytuliłam i poszłam z nim do kuchni. Gadamy z mężem, patrzymy a mały usnął, więc mąż pojechał do pracy, dzieciaki śpią a ja mogę w spokoju napić się herbaty [emoji5]
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja starsza ma anginę, od wczoraj na antybiotyku. Młodszy pokasłuje, mąż ma zapalenie zatok. Tylko ja się trzymam. Synek wstał mi dzisiaj o 6. przebrałam go, przytuliłam i poszłam z nim do kuchni. Gadamy z mężem, patrzymy a mały usnął, więc mąż pojechał do pracy, dzieciaki śpią a ja mogę w spokoju napić się herbaty [emoji5]
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom